Påmelding Frivillig Thailand

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Frivillig Thailand, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Maten i Twinhouse var over all forventning. Veldig mye variert og smakfull mat. Jeg kommer til å spise mye mer asiatisk mat her hjemme i Norge fremover. Vi fikk også forskjellig frukt til hvert måltid. Frukten i Thailand er så mye bedre og saftigere. Utrolig godt! Jeg må også si at de som jobbet der nede gjorde en utrolig god jobb. Fikk hjelp uansett når det var noe og følte at de tok seg av oss og var der hele tiden. Det virket som de likte det de jobbet med og viste oss omsorg fordi de ville, og ikke fordi det er jobben deres.

Sara Frivillig Thailand

Ring eller send SMS

Hjem » Land » Thailand » Frivillig Thailand » Påmelding Frivillig Thailand

Shine M bestilte Frivillig Sør-Afrika. Noe for deg?!