Påmelding Frivillig Thailand

Frivillig Thailand er foreløpig stengt på grunn av pandemien. Meld deg på helt uforpliktende, så kontakter vi deg så snart vi vet når programmet åpner, for å høre om du fortsatt er interessert. Vi vil ikke sende deg noe depositum før programmet åpner igjen, og du bekrefter at du fortsatt ønsker å reise.

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Maten i Twinhouse var over all forventning. Veldig mye variert og smakfull mat. Jeg kommer til å spise mye mer asiatisk mat her hjemme i Norge fremover. Vi fikk også forskjellig frukt til hvert måltid. Frukten i Thailand er så mye bedre og saftigere. Utrolig godt! Jeg må også si at de som jobbet der nede gjorde en utrolig god jobb. Fikk hjelp uansett når det var noe og følte at de tok seg av oss og var der hele tiden. Det virket som de likte det de jobbet med og viste oss omsorg fordi de ville, og ikke fordi det er jobben deres.

Sara // Frivillig Thailand

Hjem » Land » Thailand » Frivillig Thailand » Påmelding Frivillig Thailand

Siste nyhet: Nye åpningstider hos GoXplore