Login GoXplore fortsetter i 2021!

Påmelding Frivillig Thailand

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Rabiya og jeg er ansvarlig for Frivillig Thailand, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3999 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Det har ikke gått en dag etter jeg kom hjem hvor jeg ikke har tenkt på, savnet og ønsket meg tilbake til Thailand. En mer unik opplevelse skal man lete lenge etter. Jeg tør å påstå at dette har vært den beste sommeren i mitt liv hittil, og jeg akter å gjenta suksessen.

Vilde Aurora // Frivillig Thailand

Hjem » Land » Thailand » Frivillig Thailand » Påmelding Frivillig Thailand

Suzann P bestilte vårt Work & Travel Australia All Set program for 1568t siden. Er det noe for deg også?!