Login

Påmelding Frivillig Thailand

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Rabiya og jeg er ansvarlig for Frivillig Thailand, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3999 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som dekker administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet trekkes fra programpris og din sluttfaktura. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir dette lagt til på denne faktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Her i Singburi er alt helt toppers. Mye bedre enn forventningene! Så mange hyggelig ungdommer her, så det er sjeldent man kjeder seg. Intro uken var spennende og lærerik, og gruppen min har vært veldig bra :-) akkurat nå er jeg i Bangkok for helgen med to av de andre frivillige. Så her står alt bra til!

Margrethe // Frivillig Thailand

Hjem » Land » Thailand » Frivillig Thailand » Påmelding Frivillig Thailand

Adelén A bestilte vårt Work & Travel Australia program for 80t siden. Er det noe for deg også?!