Gårdsarbeid

Bli med en av våre gårdsprogrammer og jobb med jordbruk og gårdsarbeid rundt om i verden. Vi har alt fra betalte programmer i Australia til ranch/homestay program i Canada og New Zealand.

Vis meg Gårdsarbeid +

Les mer om Gårdsarbeid

Det å jobbe på en gård eller ranch er en drøm for mange rundt om i verden, så det er derfor ikke noen overraskelse at disse programmene er superpopulære. Programmene vår på gård kan i al hovedsak deles inn i to grupper:

Ubetalt gårdsarbeid - Ranch/Farm homestay

Våre ubetalte gårdsprogram kaller vi for Ranchstay Canada eller Farm Homestay New Zealand og Australia (kommer!). Her jobber du for kost og losji på en gård eller ranch i disse land. Nøyaktig hvilken arbeidsoppgaver du vil ha varierer basert på type gård og sesongen. Du angir selvfølgelig preferanser du måtte ha rundt dette, feks om du kun vil jobbe med hest. Du bor vanligvis med familien som driver gården, og blir dermed godt kjent med de og livsstilen de har.

Betalt gårdsarbeid - Farm & Travel

Farm & Travel er et unikt tilbud vi kun har i Australia for øyeblikket. Her kan du jobbe på en gård og blir lønnet akkurat på lik linje som de australske som jobber der. Jobben blir organisert før avreise, så du vet nøyaktig hvor du skal jobbe, hva du kommer til å tjene og hvordan boforholdene blir. Kun tilgjengelig for deg mellom 18 og 31 da du må kunne søke working holiday visum.

Hvem kan delta?

Alle program har litt forskjellige krav, vanligvis basert på visumkravene til det landet du velger å jobbe i. Krever programmet at du har en working holiday visum, så er øverste aldersgrense vanligvis 31 år (du må ha fått godkjent visum før du fyller 31). Les gjerne mer om kravene på programsidene. Generelle krav er at du er i god fysisk form, har rent rulleblad, og det er en klar fordel om du snakker litt engelsk. Det er også viktig at du er glad i naturen og villig til å ta i et tak.


Hva betaler du for?

Vi i GoXplore syns det er viktig at du som deltaker på et av våre programmer vet hvor pengene går og ønsker derfor å liste opp noen av punktene.

Midler til programmene

En del av det du betaler går direkte til vår lokale samarbeidspartner i det landet du reiser til. Dette går til å organisere det som må organiseres før din ankomst. I tillegg dekker det ofte også ditt opphold på programmet.

For at du skal få en best mulig start på oppholdet holder lokal samarbeidspartner et introduksjon- og velkomstmøte i løpet av dine første dager på programmet. På noen programmer får du også være med på en hel introduksjonsuke. På den måten vet du hva som skjer den første dagen på prosjektet, hvilke regler som må følges underveis og ellers andre ting som er viktig å vite under oppholdet. Ikke minst får du muligheten til å bli kjent med andre deltakere. Det vil være en koordinator på plass som jobber på vår partners kontor, som kan hjelpe deg underveis dersom det skulle dukke opp problemer. Du vil også få et nødnummer som du kan ringe til 24 timer i døgnet i tilfelle noe skulle skje. På enkelte av disse programmene vil både mat og overnatting være inkludert i programprisen.

Uforglemmelig opplevelse

Selvfølgelig betaler du også for en opplevelse! Vi gjør det mulig for deg å skape fantastiske minner, møte mange hyggelige mennesker og få ditt livs opplevelse som frivillig.

Personlig service

Alle i GoXplore har selv vært ute i verden og gjort lignende turer som den du står overfor. Vi kan derfor gi deg gode tips og råd om alt fra prosjekter, vaksiner, lommepenger, attraksjoner til transport. Vi gir deg personlig veiledning før, under og etter turen og du bestemmer selv hvor tett kontakt du ønsker å ha med oss. Vi kontakter alle reisende i god tid før avreise for å passe på at alt er klappet og klart før turen.

Vi holder jevnlige informasjonsmøter i Oslo og kommer til Bergen og Trondheim to ganger i året for å fortelle om våre programmer. Er du i Oslo tar vi gjerne også i mot deg for et personlig møte på vårt kontor dersom du ønsker å få mer informasjon og snakke med oss personlig.

Administrasjon

Før du reiser på ditt livs eventyr må alle dokumenter, flyreisen, visum, transport, overnatting, mat osv. være organisert. Vi passer på at alt dette er i orden, og at du er så forberedt som mulig før avreise. På de fleste programmer sender vi deg detaljert informasjon om programmet du skal jobbe på slik at du kan forberede deg på opplevelsene du har i vente.

Hvorfor reise på program via oss?

Vi i GoXplore har selv god reiseerfaring og vet dermed hvilke følelser, tanker og opplevelser våre frivillige står overfor. Vi ønsker derfor å bruke vår personlige erfaring til å gi deg god service, tips og veiledning gjennom hele prosessen. GoXplore er Skandinavias største spesialist på å kombinere jobb og reise rundt om i verden. Vi ønsker å tilby våre kunder god service, sikkerhet, og et personlig engasjement.

Uansett hvilket program du velger å reise på så hjelper vi deg med alt du trenger å vite og organisere i forkant, slik som visumsøknad og flyreisen. Vi gir våre kunder trygghet gjennom veiledning fra våre GoXplore ansatte, vårt forsikringsselskap og lokale koordinatorer!

Vi er et flott team på kontoret i Oslo, som alle ønsker at du skal få en så fantastisk reise som mulig. Vi svarer gjerne på alle mulige og umulige spørsmål! Hvis du har noe du lurer på så håper vi at du tar kontakt med oss!

Personlige fordeler med å delta på et av våre programmer

Formålet med din reise er å gi deg mulighet til å komme hjem med kunnskap og innsikt i en annen kultur, med nye bekjentskaper og med minner for livet.

Internasjonale relasjoner

Noe vi GoXplore jobber for er å redusere de kulturelle barrierene som finnes i verden. Vi tror at å reise som frivillig skaper en forståelse for andre kulturer, som kan være med på å minimere disse barrierene. En deltakelse på et av våre programmer i utlandet er ikke bare en hjelpende hånd til mennesker som trenger hjelp, men den gir også en forståelse for andre kulturer og tradisjoner. Du opplever verden på en helt annen måte enn som vanlig turist og kommer garantert hjem med mange "Aha-opplevelser"!

Forbedre din CV

Det at du har valgt å bruke din tid og dine penger på å jobbe som frivillig vil automatisk være med på å skille din CV fra alle de andre i mengden. Vi vet av erfaring at arbeidsgivere ser positivt på mennesker som tar utfordringer og viser at de ikke er redd for å jobbe hardt.

Forbedre dine språkkunnskaper

Hvordan likte du språkundervisning på skolen? Enten du har god eller dårlig karakter i språk vil en slik reise være med på å forbedre dine språkkunnskaper. Vi kan garantere at det du lærte på skolen kommer tilbake når du må praktisere det "live". Du skal jobbe med lokalbefolkning og internasjonale frivillige så du kommer derfor til å måtte praktisere språket i løpet av prosjektoppholdet. På de aller fleste prosjektene er det engelsk man snakker, men vi har også frivillige programmer i spansktalende land for de som ønsker å lære spansk!

Utvikle deg som person

Det å delta på et av disse programmene krever at du er fleksibel, tilpasningsdyktig og elsker mennesker og dyr. Du vil komme i situasjoner hvor du må stige ut av komfortsonen og teste dine personlige grenser, noe som vil være med på å utvikle deg som person.

Venner for livet

Du vil møte flotte likesinnede mennesker på reisen, som du vil få et nært forhold og vennskap til! Det kan være både med lokalbefolkningen og med andre frivillige, men det båndet som er skapt mellom dere er spesielt og noe som aldri vil forsvinne. Du vil få venner for livet!

Ring eller send SMS

Hjem » Programtyper » Gårdsarbeid

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!