Login

Jobb på gård i Canada

Jobb for kost og losji på gårder i Canada. Her kan du jobbe med alt fra kveg, via hester og lama, til vin og landbruk. Bli kjent med den canadiske kulturen og skap minner for livet!

Les mer

Kontakt Mai-Brit

Ranchstay Canada

Noen raske fakta om Ranchstay Canada
Fra kr. 13900
Passer for20 - 30 år
KvalifikasjonerGod fysisk helse
LengdeFra 4 uker
JobbgarantiJa
Betalt arbeidNei
Nærkontakt med dyrSannsynligvis
GårdsarbeidRanchstayHester

Elsker du hester, frisk luft og det å ha en følelse av total frihet, da dette programmet er for deg. Du vil være en del av en canadisk familie som bor i bygdeområder i Canada og tar på lik linje som resten av familien del av de daglige gjøremålene på gården, både inne og ute. Hvis det er hester som du er interessert i, så kan du be om å bli plassert på en hestegård hvor du selvfølgelig kan sale opp hestene og ri rundt i det fantastiske canadiske landskapet. Hvis du heller foretrekker å arbeide med andre dyr eller er interessert i å jobbe med vin, så du be om å bli plassert på en gård som passer dine ønsker. Her vil det være nødvendig med en forkjærlighet for det å være ute i naturen og dyr, og du må beregne å måtte ta i et tak. Du vil bli plassert i henhold til dine ønsker, men også etter tidligere erfaring. Dette er ikke et program som fokuserer på "hardt arbeid". Du vil selvsagt arbeide, men hensikten med programmet er å forbedre din engelsk, og oppleve den fantastiske canadiske kulturen på nært hold. Vi i GoXplore vil hjelpe deg med alle forberedelsene slik at du får den beste mulige opplevelsen av ditt opphold.

Les reisebrevet fra Siril da hun besøkte programmet.

Hvem kan delta?

Hvem er du?

Hva får du ut av det?

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål
Jeg reiste til gården tidlig en morgen og var med på frokosten med de andre deltakerene og gjestene. Store smil og høye samtaler gjorde det tydelig at dette var et sted med en god og avslappet stemning. Etter frokosten tuslet jeg rundt med gårdens "wrangler" (Hilary som var hesteansvarlig og eier) og hilste på hestene de hadde.

Siril // Ranchstay Canada

Arbeidsoppgaver

Deltakelse på dette prosjektet vil ikke kun dreie seg om landbruk og arbeidsoppgavene i forbindelse med dette. Du vil være en del av familien, så du vil også ta del i innhandling, rengjøring og sosialt samvær med naboer og familie. Selvfølgelig vil du også ta del i alle arbeidsoppgavene på gården, slik som å kjøre traktor og ri hester.Typiske oppgaver kan være å reparere gjerder, arbeid med dyrene, rengjør stallen, beskjære trær, rense innsjøer og dammer, høsting av frukt og grønnsaker eller vedlikeholde jordbruksmaskiner.

Du vil jobbe ca 7-10 timer per dag og fem dager i uken. Dette kan selvsagt variere avhengig av årstid og type gård du er på.

Typiske gårder vi jobber med

Send denne siden til meg som PDF

Reise

Lengden på programmet er minimum 4 uker.
Med et turistvisum kan du delta i opptil 6 måneder.

Dette programmet er kun åpent mellom februar og oktober (i noen tilfeller november). Husk at det er mange som velger å reise på dette om høsten og at denne perioden derfor fylles opp raskt.

Når det er mulig å reise kommer litt an på hvilken type gård du ønsker å reise på. Dersom du kunne tenke deg å jobbe med kveg kan du begynne allerede i februar, typiske hestegårder har behov for hjelp i april - mai og hele sommeren. Innhøstingen er vanligvis fra mai til juni og så igjen i september - oktober. Kveget hentes inn fra beitet i slutten av oktober.

Hjemreisen

Vi anbefaler deg å reise innom USA på vei hjem. Kanskje Hawaii frister? Muligheten er mange, dette er din reise, så du bestemmer hvor ferden skal gå! Bare gi oss beskjed, så vi kan booke flybilletten din. Pristillegg vil forekomme.

Her går alt veldig bra. Jeg har fått være med på noen rideturer, kjørt stor traktor, vært med på mange roadtrips, for avstandene her kan ikke sammenlignes med avstand hjemme. Vi har vært på noe shopping og vært på wagon races. Det har vært ett eventyr så langt, det er som å være i en amerikansk western film. Det som har gjort mest inntrykk på meg, var den dagen vi var på wagon races. Før løpet startet var det kanskje 20 hester og damer som "danset" med hestene. Det var utrolig og se hva de får til med så mye krefter.

Magnhild // Ranchstay Canada

Hvorfor Ranchstay Canada med GoXplore?

Visum

For å delta på Farm & Travel Canada vil du trenge et turistvisum. Som norsk statsborger vil du måtte søke om en elektronisk innreisetillatelse (eTA) før ankomst. Dette vil være gyldig for opphold i Canada i 6 måneder sammenhengende.

eTA koster CA$7 og vi sender deg mer informasjon om hvor du søker etter påmelding.

Vi sjekker gjerne hva slags visum du trenger dersom du har et annet statsborgerskap.

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Priser

Pris
4 uker Kun pakke 13900
4 uker Inkludert flybilletter 22900
Øvrig Pris
Ekstra uke 700

Merk at prisen kan endre seg og at den fastsettes ifht avreisedatoen og ikke bestillingsdatoen.

Vi sender deg automatisk et forslag på reise tur/retur Oslo - Canada. Prisene baserer seg på reise mellom Oslo og Edmonton, dersom du ønsker/trenger en annen rute kan det bli et tillegg i prisen. Siden vi anbefaler deg å benytte sjansen til å utforske flere land på vei hjem er det selvfølgelig ikke noe problem å legge til stopp på hjemveien dersom du ønsker det. Om du ønsker å legge til stopp på hjemreisen blir det et pristillegg avhengig av hvilken rute du velger.

Inkludert i prisen

Ikke inkludert i prisen

Send denne siden til meg som PDF Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Blogg fra Ranchstay Canada

Les flere reiseblogg og reisebrev fra våre deltakere
Jeg har det kjempefint! Det er en drøm som går i oppfyllelse!

Sissel G. 2020 // Ranchstay Canada

Aktiviteter i Canada

Hjem » Land » Canada » Ranchstay Canada

Siste nyhet: Nye åpningstider hos GoXplore