Ranchstay Canada, 4 uker.

Følgende reisebrev er skrevet av en GoXplore deltaker fra et annet land og er automatisk oversatt til norsk. Teksten kan derfor være litt utydelig til tider.

Hvordan klarer du å oppsummere fire fantastiske uker? Jeg skal prøve.

Eventyret mitt begynte 18. juli 2016 da jeg satte meg på flyet til Edmonton med mellomlanding og bytte av fly på Island. Totalt var flytiden rundt ni timer, og det var mange tanker som snurret i løpet av den tiden, sammen med nervøsitet og forventning. At det jeg lengtet så mye etter faktisk var i ferd med å skje.

Vel fremme møtte jeg vertsfamilien min og fikk en veldig varm og vennlig velkomst.

Mitt første inntrykk av Edmonton og Smoky Lake der jeg bodde var at det var ganske likt Sverige. Voldtekten blomstret, det var omtrent samme temperatur som hjemme og veldig hyggelige folk.

Blant det første jeg gjorde i Canada var å reise på biltur til Rockies, noe som var en utrolig mektig opplevelse. Vi ble der i to dager for å vandre i fjellet, padle i kano og spise godt.

Mine gjøremål på gården var veldig varierte, noe jeg satte stor pris på, å få prøve alt mulig. Jeg fikk luke, vanne, klippe gress, høste grønnsaker og frukt, hjelpe til med å lage vin, designe og plante en gruppe stauder, bake, lage mat, lage pesto og mye annet morsomt. Samtidig som jeg fikk oppleve den kanadiske kulturen hovedsakelig i helgene når det alltid skjedde noe gøy. Noen ganger dro vi til det lokale markedet for å selge grønnsaker og frukt fra gården i noen timer. Vi var blant annet på rodeo, rivningsderby, hesteskokonkurranse med slipsfest, parade og Fringe-festivalen i Edmonton, som var en festival med mye musikk, teater og mat.

Disse fire ukene gikk veldig fort og er noe jeg aldri vil glemme, jeg er så takknemlig for denne muligheten. Jeg har utvidet horisonten min, fått nye perspektiver på livet, fått nye venner og vil bare fortsette å reise for å se verden og alt den har å tilby.

Reisebrev fra 2016 (Oversatt)

Lyst til å oppleve noe lignende?! Dette er et reisebrev fra Ranchstay Canada.

Ring eller send SMS

Hjem » Reisebrev » Ranchstay Canada » 4 uker.

Thea K bestilte Frivillig Sør-Afrika. Noe for deg?!