Pernille jobbet på en ranch i Canada

Følgende reisebrev er skrevet av en GoXplore deltaker fra et annet land og er automatisk oversatt til norsk. Teksten kan derfor være litt utydelig til tider.

I Bonnyville i delstaten Alberta fant jeg mitt andre hjem. Jeg fikk bo hos den mest fantastiske familien og de vakre hestene deres gjorde meg til en bedre rytter enn jeg var før jeg dro. Jeg lærte å takle vanskelige ting som å lære engelsk for westernridning. Familien min hjemme oppdaget da jeg snakket med dem at jeg var lykkeligere enn jeg hadde vært før da jeg bodde på ranchen.

Hver dag var et eventyr og en drøm for meg! Jeg fikk lov til å ri og trene alle hestene så mye jeg ville og en dag oppfylte Tanya en annen drøm da hun lot meg ri på hingsten hennes - for en opplevelse!

Jeg bodde på hesteryggen og red flere timer hver dag. Jeg ble raskt en del av familien, siden jeg passet veldig godt inn, og selv med sønnen deres og hans jevnaldrende ble jeg veldig nær. Det var et fantastisk 10-ukers eventyr hvor jeg lærte noe nytt hver dag og utviklet kunnskapen min om hester, ridning og hvordan det er å bo i Canada.

Jeg fikk feire bursdagen min på gården, som er på Halloween, og det var fantastisk! Jeg har aldri hatt så vanskelig for å si farvel som det var da jeg forlot gården. Det var min andre familie, mitt andre hjem, men eventyr varer aldri evig. En ting er sikkert og det er at denne turen er den beste gaven jeg noen gang har gitt meg selv!

Les mer om Ranchstay i Canada

Reisebrev fra 2013 (Oversatt)

Lyst til å oppleve noe lignende?! Dette er et reisebrev fra Ranchstay Canada.

Ring eller send SMS

Hjem » Reisebrev » Pernille jobbet på en ranch i Canada

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!