Høydepunkter østkysten

På denne gruppetur vil du få oppleve virkelig alle høydepunkter langs Australias verdenskjente østkyst på en 5-ukers guidet reise.

Østkystens høydepunkter - Sydney til Cairns

Gruppetur fra Sydney til Cairns

Med denne fantastiske gruppeturen på 36 dager reiser du fra Sydney til Cairns, og får oppleve det beste Australias østkyst har å by på. Og det er mye! Byron Bay, Surfers Paradise, Noosa, Fraser Island, Airlie Beach, The Whitsundays og Magnetic Island er bare noen av de kjente stoppene underveis. Dette blir en reise hvor du får kombinert strand, surfing, koralrev, by og sol. Alt av overnatting og masse aktiviteter er inkludert. Du reiser i en gruppe med maks 24 personer fra hele verden, og en profesjonell guide.

En perfekt måte til å starte backpacking avonturen din i Australia, eller bare en perfekt måte å se hele østkysten. Etter turen? Du er i tropiske Cairns, og har massevis av muligheter. Jobb, reise videre nordover eller vestover i Australia, eller fly videre til Bali eller New Zealand.

Turen er svært populært - bestill i god tid!

Høydepunkter


Backpacking i Australia

Allerede etter en time i bussen merker du at Sydney ikke ligner på resten av Australia i det hele tatt. Her kommer du til å oppdage fantastiske surfestrender, nydelige øy og verdens største korallrev - The Great Barrier Reef. På kveldene slapper du av med et glass sammen med dine nye venner i hostellet eller på stranden.

Inkludere en uke i Sydney?

Vil du bli godt kjent med Sydney bør du legge til en uke der før du reiser nordover. Om du ikke allerede reiser på vår Working Holiday Australia programmet, så har vi mulighet til å utvide Østkystens høydepunkter med 7 dager i Sydney før du reiser. Sydney er absolutt verdt et lenger opphold! Ta kontakt for mer info.

Jobb inkludert?

Tenker du å jobbe i Australia etter endt tur? Kombiner da denne turen med vår Work & Travel Australia program, så sparer du 1500kr. Da får du 8 dager i Sydney før du starter på denne turen, og hjelp med oppsett av bankkonto, skattenummer, tilgang til jobbdatabasen i 12 måneder og mye mer.

 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Oppsett på turen

Dag 1: Ankomst og Sydney – start reisen med en guidet tur gjennom Sydney og se høydepunkter som Operahuset og Sydney Harbour Bridge. Avslutt dagen med en velkomstmiddag før din episke tur mot nord begynner.

Dag 2 – 5: Byron Bay – Om morgenen ankommer vi Byron Bay, den kjente surfemekkaen, et ultimate sted å slappe av og en super strand destinasjon. Wow, for en start! Her kommer vi til å bli kjent med byen, ta en kjapp surfekurs, og nyte havet. Kanskje du har flaks og ser en hval eller noen delfiner? Spesielt utsikten fra fyret Byron Bay Lighthouse er fenomenal. På morgenen blir det yoga på stranden og på kvelden ost og vin i hostellet. Maks avslapping og nyt.

Dag 6 – 8: Surfers Paradise – oppsummert betyr dette flotte bølger, noen fester og vakre strender. Oppdag barene og klubbene med dine nye venner. Og restituer deg i løpet av dagen med føttene i bassenget. Pffff…. backpacking er tøft.

Dag 9 – 11: Brisbane – hovedstaden i Queensland. Her overnatter vi midt i sentrum, ikke langt fra Streets Beach og Southbank.

Dag 12 – 13: Noosa – To netter på Sunshine Coast. Tropisk grønt, dyreliv og vakre strender. Noosa er flott. Tips: ta en fottur over kystnes og nyt den fantastiske havutsikten.

Dag 14: Rainbow Beach – Inngangsporten til Fraser Island. Vi tar en tur og ser etter delfiner og hval, nyter solnedgangen og slapper av før reisen går videre til Fraser Island.

Dag 15 – 16: Fraser Island – Vi legger ut på et eventyr på den største sandøya i verden. Inkludert er 2 netter med camping, samt guide og måltider. Du kjører på motorveien (stranden!), svømmer i ferskvanns innsjøer, ser på skipsvrak og kanskje du spotter en hai eller to fra Indian Heads!

Dag 17 – 19: Rainbow Beach – Etter det travle programmet på Fraser Island noen rolige dager i Rainbow Beach. Vi tar nattbussen herfra til neste destinasjon.

Dag 20 – 24: Whitsunday Islands & Airlie Beach – Vi sjekker inn på hostellet vårt og har god tid til å utforske Airlie Beach. Dagen etter starter eventyret til Whitsunday Islands. Vi seiler og snorkler i krystallklart vann. Du sover og spiser om bord og nyter solen på dekk. Du kan også se den hviteste stranden i hele verden. Solbriller på! Etter 2 dager om bord blir vi 2 netter til i Airlie Beach.

Dag 25 – 28: Magnetic Island – Dette er en perle! Vakker natur, strender og en fantastisk undervannsverden, perfekt for snorkling. Du bor i et overnattingssted med egen dyrepark. Ansikt til ansikt med koalaer og wallabies. Og om natten? En god drink, fin musikk og en vakker stjernehimmel. Vil du se mer av øya? Lei en 4×4 Barbie Car (ikke inkludert) med vennene dine.

Dag 29 – 30: Mission Beach – 'der regnskogen møter revet'. Stå opp tidlig for den fantastiske soloppgangen. Og hvis budsjettet tillater det, kan du dra på rafting eller fallskjermhopping her!

Dag 31 – 35: Cairns – Australias eventyrhovedstad! Enten det er fallskjermhopping, dykking, snorkling, rafting, havkajakk eller strikkhopping, Cairns har alt! Og det er dessverre også sluttpunktet på denne reisen. Men før vi sier farvel er det fortsatt noen flotte aktiviteter på programmet! På dag 32 drar vi til Atherton Tablelands; tropisk regnskog, fossefall og kanskje til og med et nebbdyr. Og uunnværlig: på dag 33 blir det snorkling på verdens største korallrev The Great Barrier Reef. Se etter skilpadder, sjøagurker, moray eels og Nemo. Du kan ikke forestille deg hvor vakker undervannsverdenen er. Du kan fylle ut de resterende dagene i Cairns selv. Vi bor på et vakkert hostel med komfortable rom og et stort svømmebasseng.

Dag 36: avskjeden – Denne fantastiske reisen slutter her. Men turen din er sannsynligvis ikke over ennå? Snakk med guiden din eller vår partner i Sydney og få tips på hva du skal gjøre som neste.

Startdatoer

Startdato er en mandag eller torsdag. Det er lurt å ankomme søndag eller onsdag (eller før) i Sydney. Vi kan ordne flere netter i forkant av turen om du ønsker det.

Startdatoer 2024

 • 6, 13, 20, 23, 27 mai
 • 3, 10 (kun 2 plasser igjen!), 17, 24 juni
 • 1, 8, 15, 22, 29 juli
 • 5, 12, 19, 26 august
 • 2, 5 (kun 1 plass igjen!), 9, 12, 14, 16, 19, 21, 23, 26, 28, 30 september
 • 5, 7, 10, 12, 14, 17, 19, 21, 24, 26, 28, 31 oktober
 • 2, 4, 7, 9, 11, 14, 16, 18*, 21*, 23*, 25*, 28*, 30* november
 • 2*, 5*, 7*, 9*, 12*, 14*, 16*, 19*, 23* desember

Startdatoer 2025

 • 4*, 6, 9, 11, 13, 16, 18, 20, 23, 25, 27, 30 januar
 • 1, 3, 6, 8, 10, 13, 15, 17, 20, 22, 24, 27 februar
 • 3, 6, 10, 13, 17, 20, 24, 27, 31 mars
 • 3, 7, 14, 21, 28 april
 • 5, 12, 19, 26 mai
 • 2, 9, 16, 23, 30 juni
 • 7, 14, 21, 28 juli
 • 4, 11, 18, 25 august

* NB! Det er høysesongstillegg for de turene som har startdato mellom 18.11.2024 og 04.01.2025.

Priser

Priser Høydepunkter østkysten Pris
5-uker East Coast Xplorer 35950
5-uker (med Work & Travel pakke med visum) 47700
5-uker (med Work & Travel pakke uten visum) 42750

Merk at prisen kan endre seg og at den fastsettes ifht avreisedatoen og ikke bestillingsdatoen.

Inkludert i prisen

Det anbefales mellom 200 og 300kr per dag for måltider som ikke er inkludert.

Prisene i kombinasjon med Work & Travel Australia program tilsvarer 1500kr rabatt! I tillegg får du en ekstra natt i Sydney inkludert. Du vil da få alt som er listet opp over i tillegg til det vanlige programmet.

 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Visum

Du kan delta på denne 5-ukers gruppetur langs østkysten i Australia på en helt vanlig turistvisum for Australia. Denne er gratis og vi hjelper deg selvfølgelig å ordne dette. 

Du kan selvfølgelig også delta på turen om du har en working holiday visum for Australia (les mer om kravene her). Med denne kan du være i Australia i opptil 1 år, og jobbe underveis. De allerfleste som er på turen reiser på working holiday og skal dermed være i Australia enda lenger etter turen er ferdig. Veldig kjekt måte å bli kjent med andre i samme situasjon som deg!

 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Andre aktiviteter

Kan kombineres med:

Ring eller send SMS

Hjem » Alle aktiviteter » Høydepunkter østkysten

Shine M bestilte Frivillig Sør-Afrika. Noe for deg?!