Påmelding Work & Travel Australia

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Work & Travel Australia, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Hei :) Ville bare takke for all hjelp med turen min ned til Australia! Året jeg var der nede i Australia var lett et av de beste årene i livet mitt så langt, og jeg er så glad for at jeg gjorde det! Du gjorde det nesten litt for enkelt for meg når du ordnet alt. Muligheten for å endre hjemreisen var stor, planla sikkert å være der rundt 6-10 måneder, men endte opp med å være der i ett år fordi det rett og slett var for vanskelig å reise hjem :) Nå har jeg vært hjemme i en måned, og jeg vil bare tilbake. Takk igjen!

Annette Work & Travel AustraliaOversatt

Hjem » Land » Australia » Work & Travel Australia » Påmelding Work & Travel Australia

Siste nyhet: Få 2022 prisene i 2023!