Påmelding Work & Travel Australia

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Work & Travel Australia, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Ville bare takke for deg all hjelp du har gitt før jeg dro til Australia, det satt jeg veldig stor pris på! Jeg har hatt en kjempefin reise, og savner Australia allerede. Ble kjent med så mange utrolige mennesker, og har sett og opplevd mye. Jeg skulle gjerne blitt der lenger, hadde det ikke vært for at jeg skal studere til høsten. Men jeg skal ihvertfall tilbake til Australia, det er sikkert! så tusen takk : ) Veldig glad for at jeg tok sjansen og dro, beste jeg har gjort!

Birgitte Work & Travel Australia

Ring eller send SMS

Hjem » Land » Australia » Work & Travel Australia » Påmelding Work & Travel Australia

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!