Julia i Australia

Følgende reisebrev er skrevet av en GoXplore deltaker fra et annet land og er automatisk oversatt til norsk. Teksten kan derfor være litt utydelig til tider.

Livets reise!

Jeg tilbrakte 5 måneder i fantastiske Australia. Jeg startet med å reise i 2 måneder. Sydney (surfetur) Byron bay, Surfers Paradise, Brisbane, Noosa, Rainbow Beach, Fraser Island, Whitsundays, Rockhampton og Cairns var stoppene jeg valgte.

På holdeplassene ble det gjort ulike ting, som surfing, snorkling på barriererevet, fallskjermhopping, koalagodteri, krokodillefarm, nasjonalparker med mer. Østkysten var uten tvil høydepunktet på turen min og jeg anbefaler alle å gjøre det! Velg i løpet av turen hvilke aktiviteter du vil gjøre og utfordre deg selv litt ekstra ;)

I Brisbane valgte jeg da å plassere meg og jobbe som Au pair i 3 måneder. Det var en god jobb fordi du kan spare litt penger da du ofte får overnatting, mat og lommepenger. I helgen da jeg var fri tok jeg igjen små turer til favorittstedene mine som var Byron Bay, nasjonalparker rundt Goldcoast og Noosa! I løpet av turen har jeg fått GoXplore til å hjelpe meg med alt jeg trengte og fått meg til å føle meg trygg!

Hvis du tenker på å reise til Australia! Ikke nøl, det blir livets reise!

Reisebrev fra 2017 (Oversatt)

Lyst til å oppleve noe lignende?! Dette er et reisebrev fra Work & Travel Australia.

Ring eller send SMS

Hjem » Reisebrev » Julia i Australia

Thea K bestilte Frivillig Sør-Afrika. Noe for deg?!