Login

Bli engelsklærer i Kina

Nihao! Har du lyst til å lære barn i Kina engelsk? Vårt populære Teach & Travel program i Kina passer perfekt for deg! Etter at du har fullført opplæring og internship vil du bli internasjonalt sertifisert TEFL lærer.

Les mer

Kontakt Rabiya

Teach & Travel China

Noen raske fakta om Teach & Travel China
kr. 24400
Passer for19 - 45 år
KvalifikasjonerFullført videregående skole, politiattest
Lengdeca 6mnd
AnkomstplassBeijing
JobbgarantiJa
Betalt arbeidJa, ca 2500 RMB per måned
UndervisningBetalt arbeidGarantert jobb

Lær bort engelsk i Kina i ett semester! Teach & Travel Kina er et unikt program for folk som ønsker å bo i Kina for en lenger periode. Deltakere har mulighet til å oppleve Kina utenom det vanlige. Er du lei av å være turist? Dette programmet gir deg muligheter til å oppleve Kina på nært hold som en lokal og samtidig jobbe som lærersassistent der du får månedlig lønn, bosted, support og mulighet til å lære deg mandarin. Ønsker du å gjøre noe som er spennende og nyttig samtidig? Er du lysten på å oppleve verdens raskeste økonomi vokse på nært hold? Programmet vårt i Kina gir deg en kjempe god mulighet til lære bort engelsk i kinesiske skoler. Du trenger ikke å være lærer for å være med, men må kunne godt engelsk. Etterspørselen etter engelsklærere i Kina er stor og vi gjør det enkelt for deg å reise dit og jobbe. Benytt anledningen til å oppleve de fantastiske omgivelsene, spennende byer og god mat mens du møter mennesker fra hele verden. Vi tilbyr deg muligheten til å utforske Kina, utgjøre en forskjell for andre ved å undervise i engelsk og i tillegg forbedre din CV.

Teach & Travel China er et banebrytende program for eventyrlystne som har lyst til å oppleve dagens Kina i dybden. Programmet er et svar på den stadig økende etterspørselen etter engelsklærere i Kina, og støttes av kinesiske myndigheter. Få av Kinas 1,3 mrd mennesker behersker engelsk, og de som gjør det har gjerne et begrenset ordforråd. Ettersom landet gradvis åpner seg mot omverdenen og turismen øker vil innbyggerne behøve engelskkunnskapene som du kan hjelpe de med å tilegne seg!

Det er vanligvis vanskelig å få arbeidstillatelse i Kina, men innenfor skolesektoren ser myndighetene virkelig behovet for å knytte til seg unge mennesker fra vestlige land som er flinke i engelsk. Våre partnere ser ofte etter profesjonelle personer med vestlig bakgrunn som kan bidra til kulturforståelse og språkkunnskaper blant de kinesiske elevene. Som deltaker på programmet får du ditt livs opplevelse ved å lære bort engelsk til barn og unge i Kina, samtidig som du lærer om kinesisk kultur, reiser og studerer det kinesiske språket. Det fokuseres på muntlig mandarin, som er et språk som forstås av alle i Kina. Ifølge Wikipedia er Mandarin det språket i verden som snakkes av flest mennesker, hvorav 873 millioner har mandarin som førstespråk og 173 millioner har det som andrespråk. I tillegg til Kina snakkes det mandarin i blant annet Singapore og Malaysia.

Programmet er delt opp i to deler, orienterinsperioden og praksisplass på skole. Orienteringsperioden varer i to uker og i løpet av denne tiden vil du blant annet opplæring i hvordan du skal takle hverdagen som lærerassistent og lederopplæring. Det er fast ankomstdato til Kina så du kommer til å treffe mange andre deltakere som har samme mål for øyet. Etter de 2 ukene reiser du til skolen du skal jobbe på som lærer. Teach & Travel China er det eneste programmet som gir deg et ELC-sertifikat i TEFL (Teaching English as a Foreign Language). Sertifikatet utstedes av English Language Company i Sydney, Australia. ELC er en anbefalt engelskskole i Sydney, og flere av deres lærere er tilstede i Kina under orienteringsperioden. TEFL-kurset viser en hvordan en skal lære bort engelsk, selv om en ikke har engelsk som morsmål. Kurset kvalifiserer deg også til å lære bort engelsk i andre land enn Kina. Du vil også ta et online TEFL kurs som er på ca 120timer før du reiser ned til Kina for å delta på programmet.

Video fra programmet i Kina:

Klikk her for å se flere klipp på YouTube.

Hvem kan søke?

Du må:

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål
Jeg elsker livet i Kina.. So far very awesome!

Granita // Teach & Travel China

Jobb

Før avreise
Etter at du har sendt inn alle dokumenter som kreves, tatt engelsktest og intervju, vil Teach & Travel China avgjøre om du får en plass på programmet. Du vil etter at du har fått bekreftet plass få tilgang til å ta TEFL-Online kurset. Dette er et kurs som du må bestå som er på ca 120 timer som gjøres online. Vanligvis bruker deltakere ca 4 til 6 uker på å fullføre dette. Du vil ikke kunne velge hvilken skole du skal undervise på, men kan si hvilken region du helst vil jobbe i.

Du kan si hvilken aldersgruppe du helst vil undervise (under åtte år, 8-12 år, 12-15år, 15-18år og over 18 år). Du vil få vite hvilken region du har fått plass i, og hvilken skole etter ankomst i Kina. Minst to deltakere bor alltid sammen og jobber på skoler i samme området. Venner kan jobbe sammen. Dessverre er det ikke mulig å få jobbe sammen med noen en møter etter at en har kommet til Kina.

Legg merke til at selv om du kan ønske deg regioner og aldersgrupper er det ikke alltid at du får de øverste ønskene dine. Både skolens ønsker og dine prestasjoner i forbindelse med orienteringsperioden vil ha innvirkning på hvor du blir plassert.

Orienteringsperiode De to første ukene i programmet er du i Harbin. Deltakere vil fly inn til Beijing og vil ha 2 uker med interns treningsprogram i Beijing. Dette gjelder for programmet i vinter 2019.

Leksjoner i " Leadership Training". Et grundig treningsprogram som inkluderer TEFL-trening (Teaching English as a Foreign Language) for å forberede deg på rollen som lærer. Et intensivt program utviklet for å hjelpe deg å forstå dine kollegaer, utvikle lederskap egenskaper og å bistå din rolle på skolen.

Leksjoner i mandarin Mandarin er det offisielle språket i Kina, og under hele oppholdet ditt vil du få opplæring i språket. Det legges vekt på muntlig, enkel mandarin som trengs for å kunne kommunisere med barna på skolen. Da mange kinesere ikke snakker noe engelsk er dette også noe du vil få behov for utenfor arbeidet. Du vil få ca 2timer ILA uken til dette. Dette kan variere fra skole til skole.

Jobbing som lærer
Etter de to første ukene reiser du til skolen du skal jobbe på. Selv om du har rollen som lærer, kan det hende at du til tider underviser elevene samme med andre lærere. Dette variere veldig fra skole til skole. Hvordan du best håndterer dette får du opplæring i i løpet av orienteringsperioden. Du vil tilbringe mye av tiden din i klasserommet som lærer. Her fokuseres det kun på å bedre de kinesiske studentenes engelskkunnskaper. Du kan både bli satt til å hjelpe læreren og til å holde muntlige leksjoner i engelsk. Dette kommer an på om elevene også tar leksjoner utenom skolen. Din arbeidsuke skal være på max 35 timer. Av disse kan du ha max 15 klokketimer per uke undervisning. Dette vil si du kan regne med å ha opptil 30 klassetimer per uke. I tillegg regnes det med at du bruker omtrent fem timer per uke på å forberede leksjoner og finne frem lærermateriale. Du vil også måtte være med på møter som arrangeres på skolen, og delta på aktiviteter etter skoletid samt kulturelle aktiviteter. Vi anbefaler at du tar med egen bærbar PC slik at det blir lettere for deg å forberede skoletimene. Det å ha bærbar PC er ikke et krav av skolen men vi anbefaler at deltaker tar med dette.

Jeg er selv veldig fornøyd med både programmet og skolen, og trives veldig godt her. Jeg har fått minner og venner for livet her, TTC er en fantastisk opplevelse! Så om dere har noen som vurderer å bli med på programmet, og har spørsmål eller lurer paa hvordan det er kan dere gjerne sette dem i kontakt med meg! Kamilla Solberg - 2010

Lønn
Du får ikke vanlig lønn som deltaker på programmet, men kost og losji samt lommepenger. Lommepenger er på 2000 Yuan (CNY) per måned. Dette tilsvarer omtrent 2 000 norske kroner (kurs per juni 2014 www.xe.com). I tillegg får du en sluttbonus på ca 2500 Yuan (ca 2 404 kr). Du vil ikke få "lønn" for orienteringsperioden. Du vil få "lønn" ca 1 måned etter at du har jobbet som lærer assistent.

Krav TEFL-Sertifikat


For at du skal bli TEFL-sertifisert så er det noen tilleggskrav som må fullføres i sin helhet. Altså både programmet og skolen har krav til deg for at de skal gi deg dette sertifikatet. Om du ikke klarer å fullføre dette så blir du desverre ikke sertifisert.

- Delta på alle timer iløpet av orienteringsperioden samt online kurset.
- Delta på alle undervisningstimer på skolen du er utplassert på.
- Forberede deg og holde deg oppdatert for å lære bort engelsk( lærer rollen).
- Sende inn alle oppdrag( undervisnings materiale/oppgaver) til din lærer innen tidsfrist.
- Demonstrere en grunnlegende forståelse av det engelske språket og undervisnings metodikk.
- Demonstrere kompetanse i bruk av grunnleggende klasserom teknikker.
- Demonstrere et avansert nivå av vokabular.
- Samarbeide godt med dine kollegaer
- Snakke kun engelsk under undervisning.

Merk deg at som deltaker vil du ha tilgang til online kurset ca 6mnd før avreise. Vanligvis så bruker en deltaker ca 4-6uker på å fullføre denne typen kurs. Du må bestå kurset for å delta.

Send denne siden til meg som PDF

Reise

Ankomstdatoer

Du kan jobbe i Kina i ca 4-5 mnd. Oppstart er i juli/august og januar/februar.

- 08. februar 2019 ( siste påmeldingsfrist 20.november 2018)
- 15. august 2019 ( Siste påmeldingsfrist 07.05.2019)

Programmet er lagt opp på følgende måte:

Ett semester:

Eksakte datoer fåes når du mottar acceptence letter! Merk deg at datoer kan endre seg.

Ankomst

Vi anbefaler ikke å bestille flyreisen før du har fått bekreftet plass på programmet. Du vil få tilsendt "acceptence letter" på e-mail. Deltakerne kjøper selv flybillett og påser at de flyr til nærmeste oppgitte flyplass ved prosjektet; Beijing International Airport. Du vil bli hentet på flyplassen ved ankomst. Losji utover prosjektperioden dekkes ikke. Dersom du ønsker å tilbringe noen dager i Beijing før prosjektet starter eller etter endt prosjektperiode skjer dette for egen regning. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å reise på en dato som allerede er full.Vi sender deg et uforpliktende flytilbud på reisen din til Beijing etter at du har betalt depositumet og fått en bekreftet plass på prosjektet. Generelt sett koster en tur retur reise fra Oslo til Beijing mellom 5500 NOK og 8000 NOK avhengig av sesong. Du kan selvfølgelig bestille flybilletten selv, men da er det veldig viktig at du ikke bestiller den før du har fått bekreftet plassen på prosjektet. Bestiller du din flyreise hos oss har vi tilgang til alle dine detaljer og kan dermed lett gi deg, og våre partnere, informasjon dersom noe skulle endre seg før du starter programmet. Reiser du til prosjektet som en del av en større reise så kan vi sende deg tilbud for hele reisen. Informasjon om regler for håndbagasje på fly finner du her. De som ankommer før ankomstdato for programmet kan få tilbud om hotell og transport mot kostnad. Dere må si ifra på forhånd.

Merk deg at kunde selv er ansvarlig for å bestille korrekt flyreise i forhold til visumregler til Kina!

Vi har jevnlig informasjonsmøter om Kina på vårt kontor i Oslo.

Jeg elsker livet i Kina.. So far very awesome!

Granita // Teach & Travel China

Hvorfor Teach & Travel China med GoXplore?

Boforhold

Overnatting
Orienteringsperioden bor du på skolen der undervisningen finner sted eller i nærheten av skolen som er i Harbin. Du vil dele rom med 2-3 andre. Når du jobber på skolen du er utplassert på bor du i møblerte lærerboliger sammen med andre av skolens ansatte på skolens område. Du kan regne med å dele oppholdsrom med flere andre ansatte, men du får ditt eget soverom. I Kina er det vanlig at lærere bor på skolene de underviser på, og de betaler vanligvis et beløp for dette per måned. Som deltaker på Teach & Travel China er imidlertid dette inkludert i programprisen. Merk deg at alle skoler har forskjellige standard på bosteder da det er opptil hvert enkelt skole å bestemme hvordan bostedene skal være. Kinesiske skoler er alltid inngjerdet pga sikkerheten for både barna og de ansatte i Kina. Noen skoler som er "rike" har meget høy sikkerhet. Merk deg at sikkerheten er der kun for barna og de ansatte. Det skal på ingen måte være sjenerende for de som oppholder seg på skolen eller området rundt.

Måltider
Du vil få tre måltider per dag som er inkludert. Maten serveres vanligvis i spiserommet på skolen. I orienteringsperioden får du mat i skolens kantine. Maten vil være lokal (kinesisk) - vestlig mat vil ikke være tilgjengelig. Ofte vil du få servert retter som inneholder blant annet grønnsaker og ris. Bruk av spisepinner er et must her! Det er litt komplisert i begynnelsen, men etter hvert får en taket på det. Du får gjerne te å drikke, og det er viktig å huske at melk ikke vil være tilgjengelig. Noen steder blir det også laget mat i lærernes leilighet, men dette varierer fra skole til skole. Det er mulig å kjøpe vestlig mat utenfor skolens område, men denne er ofte av dårlig kvalitet og høyt priset. Personer med spesielle behov (vegetarianere og personer som ikke tåler spesielle matsorter) er det dessverre vanskelig for skolene å lage spesiell mat til. Dette kommer blant annet av at det lages den samme maten til alle på skolen. Selv om det går mye i ris og grønnsaker, vil dette ofte være blandet med kjøtt. På noen skoler får du matpenger som skal dekke frokost/lunsj/middag 5dager i uken.

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Visum

Visumprosessen starter ca 1-2 mnd før avreise!X2 Visa (Cultural Exchange)

Som deltaker på Teach & Travel China-programmet søker du om et såkalt X2 visum gjennom den kinesiske ambassaden i Oslo. Visumet gir deg muligheten til å reise på kulturutveksling, og gir deg også lov til å motta lommepenger underveis.

På visumet kan du:

Du kan ikke:

Visumet er gyldig 180 dager fra innreise til Kina. Husk at returen på flybilletten din ikke må overskride 180 dager. Deltaker er selv ansvarlig for at de bestiller flyreise i henhold til visum reglene.

Hva er forskjellen på dette og et vanlig arbeidsvisum (Z visa) til Kina?Å få innvilget et vanlig jobbvisum (Z visa) i Kina er vanskelig. Det er mange ulike kategorier avhengig av formålet med oppholdet. Kravene for å få visum for å jobbe som lærer med full lønn er at du snakker kinesisk flytende, har minst to års erfaring fra Teaching English as a Foreign Language (TEFL) og har en treårig grad fra høyskole- eller universitetsnivå. Takket være Teach & Travel Chinas avtale med skolene i Kina får du søke om X2 visum gjennom vårt program. Du får ikke innvilget dette visumet uten å være tilknyttet et program som Teach & Travel China. Visumet er ikke inkludert i prisen, men vi veileder deg og hjelper til med søknadsprosessen. GoXplore går også på ambassaden i Oslo og søker visum for deg dersom du ikke bor i nærheten av Oslo. Visumprosessen starter vanligvis 2 måneder før den offisielle ankomst dagen til Kina. Pass må være gyldig 6mnd etter hjemereise.
Du må også gjennomgå en helsesjekk i Kina for å få innvilget plass på den skolen du skal jobbe på. Dette betaler du for selv, men du vil få all veiledning og hjelp.

Vi vil utstede invitasjonsbrev for deg slik at du kan søke om dette visumet på forhånd

Priser

1 semester Pris
Inkludert TEFL-kurs 24400

Merk at prisen kan endre seg og at den fastsettes ifht avreisedatoen og ikke bestillingsdatoen. Vi anbefaler at du venter med å bestille flybillett til etter du har fått bekreftet plass på prosjektet. Flybillett er ikke inkludert i programprisen, men pleier å koste fra 5500 kroner tur retur. Vi sender deg et flytilbud etter at du er påmeldt og har fått bekreftet plass på programmet. Du vil bli hentet på flyplassen. Dersom du ønsker å tilbringe noen dager i Beijing, før eller etter prosjektet starter, så skjer dette for egen regning. Pass også på at du ikke overskrider de 180 dagene visumet ditt er gyldig.

Inkludert i programmet

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Blogg fra Teach & Travel China

Les flere reiseblogg og reisebrev fra våre deltakere

Aktiviteter i Kina

FAQ

Får jeg fri på helligdager i Kina?

Ja du får fri i forbindelse med nasjonale helligdager. Legg merke til at dersom disse faller på ukedager vil du måtte jobbe de inn igjen.

Hvilke vaksiner trenger jeg?

Påfyll av barne vaksinene som difteri og polio, Hepattit A og B. Vi anbefaler at du tar kontakt med din fastlege da de har mer oppdatering på dette.

Når bør jeg reise tilbake etter prosjektet?

Vi anbefaler at du bestiller din hjemreise ca 5-7 dager etter endt semester. Dette slik at du har tid til å pakke etter semester samt komme deg tilbake til Beijing. Merk deg at du ikke må overstige ditt visum som er på 180dager.

Kan jeg jobbe hvor jeg vil?

Du kan få be om å jobbe i en spesiell region men, du kan ikke velge skole du skal jobbe på. De fleste av deltakerne blir plassert på skoler i Sør-Kina.

Kan jeg velge selv hvor jeg vil bo?

Nei, du vil bo sammen med de andre lærerne på skolen hvor du underviser eller i nærheten.

Hva slags mat kan jeg forvente meg?

Maten du får servert er kinesisk, og det er mye ris og grønnsaker. Vestlig mat er ikke tilgjengelig på skolene.

Jobber jeg sammen med noen andre?

Ja, det er alltid minst 2 Teach & Travel-deltakere på en skole.

Kan jeg åpne bankkonto i Kina?

Ja, det kan du. Teach & Travel China-teamet kan hjelpe deg med dette mens du er i Beijing men, det kan være lurt å vente med dette til har kommet til skolen du skal jobbe på. Da kan du åpne konto i nærmeste bank.

Hva er kleskoden på skolene?

Det er opptil skolene å bestemme hva slags klær man skal ha på seg men, det anbefales å ta med casual/formal klær. Det vil si ingen shorts/t-skjorter og ingen joggesko. Fleste mannlige lærer bør ha langbukser, kortermet skjorter. Kvinnelige lærere bør ha kjoler, skjørt og topp. Piercing og tatoveringer er ikke akseptert så det må dekkes til eller tas av under undervisningen.

Hva skjer om jeg ikke består programmet?( orienteringsperioden)

Om dette blir et tilfelle så vil din lærer følge deg opp og gi deg gode tips og råd slik at du kan få muligheten for å bestå kurset. Om du ikke klarer å vise noe bedring så kan dessverre ikke ELC gi deg noe praksisplass videre. Du vil hverken få ditt TEFL sertifikat eller refusjon i dette tilfelle.

Vil noen komme og hente meg på flyplassen?

Ja du blir hentet på flyplassen på ankomstdagen. En at ELC sine representanter vil være på flyplassen hele dagen da det er flere som ankommer samme dag for å delta på programmet. Dere vil få detaljer om dette nærmere avreise.

Må jeg ta helsesjekk?

Skolen som du skal undervise på kan ikke godta din søknad før du har fått utført en helse sjekk. Dette utføres i Kina mot en billig penge. Du kan også utføre sjekken her hjemme i Norge men helsesjekken er obligatorisk å ta i Kina uansett.

Hvordan får jeg politiattest?

Etter at du har betalt depositum så kontakter vi deg og gir deg en bekreftelse på at du skal delta på vårt program. Denne bekreftelsen skal leveres til ditt lokale politikontor med et egent skjema. Du kan også søke om elektronisk politiattest via internett.

Hva skjer om jeg vil forlate programmet underveis?

Om du bestemmer deg for å forlate programmet tidligere enn planlagt så vil hverken vår lokale partner i Kina eller Goxplore gi noe refusjon.

Hva skjer om jeg har med kopier av mine dokumenter( dvs, politiattest, vitnemål osv)?

Om du ikke tar med original dokumenter så vil du ikke få mulighet for å delta på vårt program. Merk deg at du vil heller ikke få noe refusjon da. Husk å ha med originaldokumentene i din håndbagasje.

Må jeg skrive under en kontrakt med skolen jeg skal undervise på?

Du må signere en kontrakt med skolen du skal undervise på. Dette er en standard kontrakt der det står blant annet hva dine arbeidsoppgaver går ut på, arbeidstider, bosted, transport til og fra skolen. Kontrakten vil være på engelsk.

Når bør jeg melde meg på?

Det er bare to startdatoer per år og siden det er begrenset med plasser så anbefaler vi å melde seg på senest 3-4 måneder før kursstart for å være sikker på å få plass.

Hva skjer hvis jeg stryker på engelsktesten eller TEFL kurset online?

For å delta i programmet, må du ha gode engelskkunnskaper og det er derfor vi gjennomfører en test hvor vi sjekker dine kunnskaper. Dersom du ikke består testen online vil du bli oppringt av partner for en liten samtale på engelsk. Du vil ha 3 forsøk på å fullførte Online TEFL kurset(bestå). Du vil bli kontaktet av din supervisor for hjelp om dette skulle skje. Hvis du til nød ikke klarer å bestå vil du dessverre ikke få lov til å delta programmet. Se regler for avbestilling av programmet i programvilkårene.

Er det noen aldersgrense for å søke dette programmet? Og hvor kommer deltakerne fra?

Man skal være mellom 19-39 år for å kunne delta på dette programmet. De fleste kommer fra Storbritannia, USA, Canada, New Zealand, Nederland, Danmark, Tyskland og Sverige.

Hvordan bor jeg?

Du bor enten på skoleområdet eller i nærheten av skolen. Dette kan bety møblerte studioleiligheter. Standard type overnatting er vanligvis delt leiligheter med private soverom og felles stue og bad.

Trenger jeg en TEFL (Teaching English as a Foreign Language) sertifikat?

JA, du vil gå gjennom et online TEFL kurs på ca 120 timer online før avreise samt ha 2ukers orienteringsperiode i Kina før oppstar. Du må bestå dette for å få praksisplass i Kina.

Kommer jeg til å undervise alene?

Du bør være forberedt på å undervise alene, men i de yngste klassene vil du vanligvis være assistent.

Kan jeg bestille enveis billett til Kina?

Nei, kinesiske myndigheter krever at man har en tur/retur billett. Det du eventuelt kan gjøre er å bestille en fleksibel billett som du kan endre på mot gebyr. Si ifra ved bestilling av flybillett så ser vi på dette.

Hvordan blir jeg fraktet fra orienteringsperioden til skolen jeg skal undervise på?

Etter orienteringsperioden er over vil du bli fraktet via fly, tog eller buss utifra hvor du er plassert på din praksisplass. Skolen er ansvarlig for denne kostnaden. Pass på at bagasje regler for innenriks flyreiser i Kina er 20kilo. Om du overskrider dette må du betale for kostnaden selv.

Kan jeg jobbe andre steder mens jeg er i Kina som lærer?

Det er sikkert mange som kommer til å friste deg med en god pengesum som betaling for å gi ekstra undervisning i Kina. Merk deg at om du takker ja til dette tilbudet så er det på eget ansvar. Du kan risikere å miste jobbvisumet ditt da og bli utvist av landet.

Kan jeg bestille enveis billett til Kina?

Vi anbefaler ikke å bestille enveis billett til Kina. I noen tilfeller kan ambassaden eller myndighetene i Kina kreve dette for å få innreise tillatelse.

Hvor mye penger bør jeg ha med meg?

Vi anbefaler at du har med deg ca 5000RMB, husk at du skal klare deg på dette i ca 2mnd før du får utbetalt lønn fra skolen. Din første mnd lønna vil ikke bli betalt før etter 15.10.2017. Du kan ha med deg visakort og ta dette ut i Kina om du ønsker det.

Må jeg betale noen regninger mens jeg er på praksisplassen min?

Skolen betaler for en viss sum som tilsvarer ca 150RMB men alle utgifter utover dette som gjelder elektrisitet og vann blant annet må dekkes av hver deltaker selv.

Send denne siden til meg som PDF Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Hjem » Land » Kina » Teach & Travel China

Vårt neste infomøte er i . Bli med, eller se alle de neste infomøtene her!