1. Working holiday New Zealand 2. Working New Zealand 3. Jobb New Zealand 4. New Zealand rafting 5. Surfing New Zealand 6. Work New Zealand

Garantert jobb på New Zealand

Vil du være garantert jobb før avreise? Få en 6 måneders plassering i hotell- eller restaurantbransjen allerede før du reiser fra Norge. En fantastisk, ikke minst trygg start på ditt New Zealand-eventyr!

Les mer

Work & Travel New Zealand All Set

Det å reise på New Zealand er en fin måte å oppleve varme kilder, tropiske regnskoger, kule byer og mye sol. Kombinerer du dette med å jobbe er det den perfekte måten å utforske dette varierte landet! Og du, digger du ekstremsport har du helt klart valgt riktig land.

Hva innebærer dette Work & Reise New Zealand ALL SET programmet?

I motsetning til vårt vanlige Work & Travel New Zealand program, er du garantert ansettelse før avreise så lenge du oppfyller kravene. Også på dette programmet vil vi hjelpe deg med alle de praktiske tingene som visum og oppholdstillatelse, lokal bank og konto, skattenummer osv.

NB! Dette programmet er basert på at du har noe erfaring fra tidligere i hospitality bransjen (hotell, restaurant osv). Om du ikke har det anbefaler vi istedenfor vår standard Work & Travel New Zealand program.

Hospitality Placement
Vi finner en lønnet stilling for 6 - 12 måneder til deg allerede før avreise fra Norge. Vi anbefaler derfor at du har mulighet til å jobbe en hel sesong, viss lengde varierer fra arbeidsplass til arbeidsplass.

I noen tilfeller bor du på jobben i såkalt "staff housing", men er ikke dette tilgjengelig på din arbeidsplass får du hjelp til å finne bolig i nærheten av jobben. Jo mer erfaring du har jo bedre er det og har du 2 år med erfaring fra bransjen - eller tilsvarende - er det perfekt.

Vi er på jakt etter ansvarlige, pålitelige og vennlig mennesker som har en interesse i å utforske nye steder og møte nye mennesker. Hvis du liker å lære nye ting og er initiativrik så du er en god kandidat for dette programmet! Du trenger ikke en utdanning i Tourism and Service eller flere års erfaring i service eller reiselivsbransjen til å søke. Men du bør har relevant erfaring for å få en Hospitality Placement. Det gjelder selvfølgelig også kulinariske/restaurant/manager -stillinger. For disse må du ha relevant utdanning og/eller yrkeserfaring for å kunne søke.

Hvem kan delta?

Hvilket program på New Zealand passer deg?

Vi har 3 forskjellige programmer på New Zealand der du kan jobbe. Detaljer om de forskjellige finner du på programsidene, men for å gjøre det litt enklere har vi satt opp denne oversiktstabellen. Klikk deg gjerne inn på de forskjellige for å lese mer.

Program Jobbgaranti Hjelp med jobb under reisen Bosted klart før avreise Hjelp med bosted under reisen Minimumslengde
Work & Travel Valgfritt
All Set - Hospitality 6 måneder
Ranchstay New Zealand Minst 4 uker
Noen raske fakta om Work & Travel New Zealand All Set
Passer for18 - 30 år
KvalifikasjonerHospitality erfaring
Lengde4 eller 6 måneder jobbplassering
Betalt arbeidJa, på Hospitality Placement
Burde bestilles3 måneder i forveien
Work & TravelBetalt arbeidGarantert jobbJobb på hotell
Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Jobb

Hvis du er student, ung arbeidstaker, eller eventyrlysten reisende på jakt etter en morsom og unik måte å få internasjonal erfaring samtidig som du utvikler en karrière i de kulinariske kunster, service management eller turisme er dette programmet definitivt for deg. Dette programmet tilbyr stillinger på kjente luksuriøse feriesteder, restauranter og andre turistdestinasjoner på New Zealand. Siden posisjonene tilbys innenfor rammen av et kulturelt utvekslingsprogram, vil vi sørge for at du får mest mulig ut av din erfaring i utlandet. Hvis du ønsker et mindre strukturert program og vurderer backpacking på New Zealand, er vårt vanlige Work & Travel New Zealand program for deg.

Dette programmet gir deg en mulighet til å få mye kunnskap og spesialisering innen ditt valg (kulinarisk/restaurant, gjesteservice, attraksjoner/event management, drift/logistikk, etc.) i tillegg til at du får verdifull direkte innsikt i turisme og reiseliv.

Reiser du på Work & Travel All Set er du garantert en jobb før du ankommer New Zealand så lenge du oppfyller kravene til programmet. Legg merke til at det er opp til deg å beholde jobben. Før avreise hjelper vi deg med din CV og du får veiledning gjennom hele påmeldingprosessen.

Jobbene kan være for eksempel

Lønn

På dette programmet kan du forvente en minstelønn i 2023 på NZD18.16, dvs ca 120NOK, per time. Har du mye erfaring fra tidligere kan det være mulighet for å tjene mer.

Arbeidsmengde

Du vil jobbe gjennomsnittlig 30 timer per uke i hele jobbperioden. Hver arbeidsgiver setter opp vaktlistene sine forskjellig, men du vil i de fleste stillinger har ca to dager fri per uke.

Hva gjør jeg når plasseringen er ferdig?

Når du er ferdig med plasseringen din er det egentlig opp til deg hva du ønsker å gjøre videre. Du kan velge å reise hjem eller videre, du kan søke andre jobber på egenhånd eller du kan reise rundt å nyte New Zealand til det fulle.

Send denne siden til meg som PDF

Reise

Det er oppstart på dette programmet året rundt. Dersom det er en spesiell stilling eller et spesielt sted du kunne tenke deg anbefaler jeg at du sender oss en mail.

Transport

Deltakerne kjøper selv flybillett og påser at de flyr til nærmeste oppgitte flyplass ved programmet.

Vi anbefaler at du venter med å bestille flybillett til etter du har fått bekreftet plass på programmet. Flybillett er ikke inkludert i programprisen, men pleier å koste fra 12 000 til 18 000 kroner, tur/retur.

Hvorfor Work & Travel New Zealand All Set med GoXplore?

  • Jobben organisert før du reiser fra Norge!
  • Oppfølging av en fast kontaktperson i GoXplore før, under og etter reisen
  • Relevant arbeidserfaring basert på din utdanning
  • 3-netters ankomstpakke med infomøte i Auckland inkludert
  • Vi hjelper deg med å organisere din working holiday i New Zealand (visum inkludert!)
  • Forbedre engelsken din ved å snakke daglig
  • Jobb og utforsk vakre New Zealand
  • 24/7 nødnummer i NZ
  • Mulighet for at bosted er ordnet før avreise hos noen arbeidsgivere
  • Attest etter hjemkomst

Boforhold

Kost og losji vil variere avhengig av stedet du velger og den jobben du får. De fleste som deltar i dette programmet finner sin egen bolig. Vi vil også gi deg informasjon før du reiser fra Norge med lenker, tips og triks om hvordan du kan finne ditt perfekte hjem på New Zealand.

Det er også en del av våre arbeidsgivere som tilbyr såkalt staff housing. Disse arbeidsgiverne er lokalisert i distriktene og på øyer. Si i fra hvis du er interessert i noen av disse stedene.

New Zealand har en godt utviklet offentlig transport som kan ta deg til og fra jobb. Mange av våre deltakere har ofte boliger innenfor gangavstand fra arbeidsplassen sin. Det er ikke obligatorisk, men du kan også kjøpe en sykkel for å komme deg lettere frem.

Ankomst i Auckland

Vi anbefaler de aller fleste å ankomme Auckland, hovedstaden i New Zealand. Etter ankomst har vi inkludert 3 netter i LyLo hostel i programprisen. Dette er ett av de nyeste hosteller i Auckland, og består av såkalte pods - det vil si en slags private køyesenger. En kjempegod start på tiden på New Zealand - se bildene nedenfor fra hostellet.

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Visum

For dette programmet trenger du et Working Holiday-visum som kun innvilges til norske statsborgere og deltakere fra et fåtall andre nasjoner. Visumet gir deg mulighet til å jobbe i inntil 12 måneder i New Zealand (fra ankomstdato), men har følgende forutsetninger:

Dersom du har et annet statsborgerskap er det viktig at du tar kontakt med oss slik at vi kan sjekke om du har mulighet til å få dette visumet.

Priser

Startdato i 2022 Pris
6 måneder (betalt arbeid) 16100

Merk at prisen kan endre seg og at den fastsettes ifht avreisedatoen og ikke bestillingsdatoen.

Inkludert i prisen før avreise

Inkludert i prisen etter ankomst

Ikke inkludert i prisen

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Reisebrev fra Work & Travel New Zealand All Set

Les flere reisebrev fra våre deltakere

Aktiviteter i New Zealand

FAQ

Hva vil jeg lære på dette programmet?

Du vil lære om politikk, systemer og prosedyrer som kjente turistmål og luksuriøse feriesteder i Australia benytter for å effektivt fremme, administrere og utvikle sin virksomhet. Dette programmet gir deg en mulighet til å få mye kunnskap og spesialisering innen ditt valg (kulinarisk / restaurant, gjesteservice, attraksjoner/event management, drift/logistikk, etc.) og å få verdifull innsikt i turisme og reiseliv.

Kan jeg reise på Working Holiday visumet?

Hvis du får innvilget Working Holiday visum kan du;
reise til New Zealand innen 12 måneder fra datoen visumet ble godkjent,
bo på New Zealand i inntil 12 måneder fra datoen for første innreise,
reise inn og ut av New Zealand en rekke ganger i inntil 12 måneder fra datoen for første innreise.

Jeg har ikke en utdannelse innen service, kan jeg likevel søke?

Vi er på jakt etter ansvarlige, pålitelige og vennlig mennesker som har en interesse i å utforske nye steder og møte nye mennesker. Hvis du liker å lære nye ting og er initiativrik, så du er en god kandidat for dette programmet! Du trenger ikke en utdanning i Tourism and Service eller flere års erfaring innen reiselivsbransjen til å søke. Men det er positivt hvis du har hatt noe erfaring eller erfaring kan omsettes til ferdigheter som du vil bruke til å søke om en av disse stillingene. Det eneste unntaket er de kulinariske/restaurant/manager -stillinger. For disse må du ha relevant utdanning og/eller yrkeserfaring for å kunne søke.

Når bør jeg melde meg på dette programmet?

Vi anbefaler at du melder deg på 4-6 måneder før ønsket avreise.

Er losji inkludert i programprisen?

Kost og losji vil variere avhengig av stedet du velger og den jobben du får. De fleste som deltar i dette programmet finner sin egen bolig. Vi vil også gi deg informasjon før du reiser fra Norge med lenker, tips og triks om hvordan du kan finne ditt perfekte hjem på New Zealand. Det er også mange av våre arbeidsgivere som tilbyr boliger. Si i fra hvis du er interessert i noen av disse stedene.

Hvordan er søknadsprosessen?

Når du søker om en av stillingene, vil du bli bedt om å betale et depositum.
Når det er innbetalt kontakter vi deg for å svare på noen spørsmål, diskutere søknaden din i mer detalj, og begynne å jobbe mot et intervju. Selvfølgelig vil vi veilede deg underveis slik at du kan gjøre ditt beste inntrykk på potensielle arbeidsgivere. Vi vil hjelpe deg gjennom prosessen, søke visum, planlegge turen, bestille flybillett og passe på at du har alt du trenger før avreise.

Hvorfor må jeg betale for å få et jobbtilbud?

For å være klar så er ikke dette bare en jobb. Det er en mulighet til å utforske en ny kultur og dele din egen med mennesker over hele verden. Hver stilling er nøye gjennomgått for å sikre at du får ikke bare lønn ut av opplevelsen, men også et nytt perspektiv på verden. Du vil få sjansen til å få nye erfaringer, for å forstå hvordan virksomheten fungerer i ulike deler av verden, og få direkte interaksjon med andre enn din egen kultur.

Dersom dere ikke finner jobb til meg, må jeg fremdeles betale programprisen?

Du trenger ikke betale hele programprisen dersom vi ikke finner jobb til deg. Les våre generelle programvilkår for mer informasjon.

Kan jeg reise sammen med en venn eller kjæreste?

Du kan selvfølgelig reise sammen med noen andre. Vi kan dog ikke garantere at vi får plassert dere hos samme arbeidsgiver, men vi gjør vårt beste for å plassere dere hos samme arbeidsgiver eller i det miste i samme området. Når dere har meldt dere på så gir vi dere mer informasjon ang spesifikke ønsker når det kommer til sted og plassering.

Hvor mange dager per uke og hvor mange timer per dag kommer jeg til å jobbe?

Hospitality Placement: Du vil jobbe gjennomsnittlig 30 timer per uke i hele jobbperioden. Hver arbeidsgiver setter opp vaktlistene sine forskjellig, men du vil i de fleste stillinger har ca to dager fri per uke.

Hva skjer dersom jeg gjør en dårlig jobb?

Sånn som her i Norge er det opptil deg å faktisk beholde jobben du har fått. Det er derfor viktig at du gjør en god jobb. Mister du jobben vil det være opptil deg å finne en ny jobb.

Kan jeg reise rundt på New Zealand i forbindelse med min tur dit?

I forbindelse med programmet så er du bundet til å jobbe i 6 måneder. Du kan selvfølgelig ta korte turer i området på fridagene dine, eller spørre om litt ekstra fri. Husk også at du har 6 måneder tilgjengelig til reising etter at du er ferdig med å jobbe. Vi anbefaler derfor at du setter at litt tid til å oppleve mer av New Zealand etter jobben før du reiser hjem igjen.

Hvordan kommer jeg meg frem og tilbake fra jobb?

New Zealand har en godt utviklet offentlig transport som kan ta deg til og fra jobb. Mange av våre deltakere har boliger innenfor gangavstand fra arbeidsplassen sin. Det er ikke obligatorisk, men du kan også kjøpe en sykkel for å komme deg lettere frem.

Kan jeg få studiepoeng for denne turen?

I noen tilfeller ja. Men jeg anbefaler at du tar kontakt med din studieveileder for å få informasjon om de spesielle krav og regler som gjelder for ditt studie. Vi kan hjelpe deg med å skreddersy ditt program slik at kravene oppfylles.

Hvor mye penger bør jeg ha med meg?

Myndighetene anbefaler at du har med deg en startkapital på ca 26 000,- når du reiser på dette visumet. Siden du er garantert jobb er det ikke like nødvendig å ha den summen, men jo mer du har med deg, jo mer moro kan du finne på.

Hvordan er prisnivået på New Zealand?

Det er i utgangspunktet omtrent det samme som her i Norge, men ofte noe billigere. Enkelte ting slik som alkohol og tobakk er mye billigere.

Får jeg ta med meg medisiner på reisen?

Ja. Jeg anbefaler dog at du kontakter din fastlege for å få en bekreftelse på engelsk at du trenger disse. Husk også å ha de i den originale emballasjen når du reiser.

Hva skjer dersom noe hender og jeg må reise til lege på New Zealand?

Som norsk statsborger har du rett til nødvendig medisinsk behandling under hele ditt opphold på New Zealand så lenge visumet er gyldig. Men husk at du også må ha reiseforsikring.

Trenger jeg reiseforsikring?

Ja! Reiseforsikring er obligatorisk på alle våre programmer. Husk å sjekke at den dekker deg mens du jobber og hele perioden du skal være borte. Vi kan hjelpe deg med reiseforsikring dersom du ønsker det.

Må jeg være 12 måneder på New Zealand?

Det kommer an på hvor mange plasseringer du velger. Du binder deg til å jobbe 6 måneder på dette programmet med en plassering. Utover det er det opptil deg, og visumet, hvor lenge du kan oppholde deg på New Zealand.

Må jeg vaksinere meg?

Ta kontakt med fastlege eller vaksineklinikk for oppdatert informasjon.

Trenger jeg internasjonalt førerkort?

For å få kjøre på New Zealand trenger du et internasjonal førerkort. Dette kan du enkelt skaffe hos NAF. Husk å ta med deg et passbilde.

Hvor gammel må jeg være for å kjøpe/leie bil på New Zealand?

18 år. Noen selskaper krever en ekstra forsikring dersom du er under en viss alder.

Trenger jeg adapter på New Zealand?

Ja, du kommer til å trenge en såkalt tre-bens-kontakt. Elektrisiteten er 220-240 volt.

Hvor lang tid tar det før visumet er godkjent?

Dette varierer litt på svarene du har gitt, men vi får stort sett svar i løpet av en uke eller to.

Send denne siden til meg som PDF Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Besøkte program

← Se alle program du har vært innom

→ Steng liste med programmene

Ja, send meg informasjon om disse programmer!

→ Steng liste med programmene

Ring eller send SMS

Hjem » Land » New Zealand » Work & Travel New Zealand All Set

Sofia J bestilte Frivillig Sør-Afrika. Noe for deg?!