Jeg har det veldig bra her

Følgende reisebrev er skrevet av en GoXplore deltaker fra et annet land og er automatisk oversatt til norsk. Teksten kan derfor være litt utydelig til tider.

Jeg har det kjempegøy her borte, nå begynner dagene å stå i kø. Tok meg nesten nøyaktig 11 dager før jetlag ga seg helt (Herre hva helvete) så dagene fløt fullstendig sammen i starten. Tilbrakte de første 8 nettene i Aukland og Christchurch og klarte å møte mange mennesker, noen tok meg med til Castle Hill og andre steder. Hadde det bra men wow for en følelse det var å gå av bussen i Hanmer. Det er den vakreste lille landsbyen jeg har opplevd så langt, det var som å komme hjem. Folk er så oppriktig snille og interesserte her, ikke bare i Hanmer, men over hele New Zealand. På flyplassen i Christchurch (da jeg ikke fant bussen min) hjalp fire forskjellige personer meg uavhengig av hverandre med å finne det rette stedet. Jeg har ikke følt meg alene en gang siden jeg kom.

Treningen var intens, men morsom, og i dag feirer jeg dag to som kvalifisert livredder! Utrolig profesjonelle lærere. Alle er som en liten familie her, med alt det betyr haha. Jeg tror vi blir ca 7 nye i komplekset om noen uker, det er gøy. Og jeg trives veldig godt.

Mange hilsener,

Linnea

Reisebrev fra 2017 (Oversatt)

Lyst til å oppleve noe lignende?! Dette er et reisebrev fra Work & Travel New Zealand All Set.

Ring eller send SMS

Hjem » Reisebrev » Jeg har det veldig bra her

Thea K bestilte Frivillig Sør-Afrika. Noe for deg?!