Emma jobber frivillig på Bali

Følgende reisebrev er skrevet av en GoXplore deltaker fra et annet land og er automatisk oversatt til norsk. Teksten kan derfor være litt utydelig til tider.

Etter min mening er det å jobbe på sitt beste å kunne nyte hvert øyeblikk. I min situasjon gikk dette i oppfyllelse under en frivillig tur på Bali; 3 uker med helsefaglig utdanningsprosjekt med Vitos-klassinger. Hver ettermiddag når vi ankom skolen, ventet elevene allerede spent på oss. De hadde alltid et nytt triks å vise med hoppetau eller hulahopringer. Samtidig kunne han sette seg selv på prøve med snorer og bøyler. Bablingen på indonesisk var tøff gjennom hele timene, men å finne en sammenheng ved hjelp av engelsk, bilder og håndbevegelser var overraskende vellykket. Hjertet mitt smeltet den første dagen med disse barna.

Formålet med Healthcare Education-prosjektet er å opplyse barn mot en sunnere livsstil, og vi hadde et annet tema for hver uke. Når alle etter å ha pusset tennene ler så mye at det får vondt i magen og man kan finne tannkrem over hele skolegården, vet man at timen har vært vellykket. Eller når praksisen med håndvask på en varm sommerdag blir til en vannkrig. Innholdet i timene ble ofte planlagt om morgenen og timene ble holdt på ettermiddagen. Det var nok å gjøre for eksempel med ordlabyrinter og fargeleggingsbilder. Favoritter var tydelig delte lesestunder, bingo og galgetreet. Så barna gikk på vanlig skole om morgenen og frivillige arbeiderklasser etter det.

Sammen med prosjektet ble det også mye fritid, som gikk med til å reise nesten hvert sekund. Minnene laget med nye venner vil aldri bli glemt! Bali har helt fantastiske strender, templer og vulkaner. Du kan starte morgenen med å beundre soloppgangen på toppen av vulkanen Mount Batur eller båttur blant delfinene ved Lovina-stranden. Templer, risterrasser og fossefall er definitivt de vakreste severdighetene på Bali, og på de stedene kan du også få skikkelig kule Instagram-bilder ;)


Reisebrev fra 2018 (Oversatt)

Lyst til å oppleve noe lignende?! Dette er et reisebrev fra Frivillig Bali.

Ring eller send SMS

Hjem » Reisebrev » Emma jobber frivillig på Bali

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!