Min Bali-tur, den beste jeg har gjort så langt

Følgende reisebrev er skrevet av en GoXplore deltaker fra et annet land og er automatisk oversatt til norsk. Teksten kan derfor være litt utydelig til tider.

Det startet med en uke fylt med ny kunnskap om øya Bali og menneskene som bor der. Det var veldig interessant, lærerikt og nyttig i mange situasjoner å lære om deres språk, kultur og religion. Jeg følte at etter den uken ønsket jeg å lære mer og se enda mer av vakre Bali.

Så ble det en uke med yoga. Det var også en flott opplevelse. Det føltes som å bli født på ny; du følte deg sterkere og fant samtidig en ro i kroppen. Selv om jeg har drevet med yoga i noen år, følte jeg at det var så mye mer å lære. Spesielt på en åndelig og religiøs måte. Denne yogauken er absolutt noe jeg anbefaler for de som er stresset eller de som vil lære mer om yoga.

Den siste uken bestod av frivillig arbeid med skilpadder. For meg var det noe av det beste jeg har gjort! Arbeidet med skilpaddene ga meg mye glede og motivasjon til å hjelpe og gjøre en forskjell. Øya vi var på var så vakker, akkurat som Bali, men mer som et fredelig paradis. Jeg vil dit igjen og oppleve vakrere utsikt og ha flere eventyr der samt besøke skilpaddebevaring for å se hvordan skilpaddene har det.

Min tur til Bali har vært den beste jeg har gjort så langt. Jeg har utviklet meg og føler meg sterkere som person. Dette vekket også interessen min for å oppdage mer av Bali og andre deler av verden. Det er så mye mer å se av verden!

Gemma (fra juli-august 2018)

Reisebrev fra 2018 (Oversatt)

Lyst til å oppleve noe lignende?! Dette er et reisebrev fra Frivillig Bali.

Ring eller send SMS

Hjem » Reisebrev » Min Bali-tur » den beste jeg har gjort så langt

Knut Einar J bestilte Work & Travel Japan. Noe for deg?!