Bali Juli 2018

Flyturen gikk kjempefint! Jeg mellomlanda i Dubai i 8 timer, så jeg booket meg inn på et «hotell» på flyplassen, snoozecube. Det passet seg ganske så bra etter en lang flytur, og slik at jeg fikk sove litt før neste fly.

Jeg ble hentet på flyplassen av en fra green-lion, sammen med ei dansk jente som skulle til samme plassen. Da vi kom frem var det sent på kvelden, vi ble visst rundt på hostellet, også fikk vi planen for neste uke. Vi deler rom med 2 andre, men det er plass til 6 stk på rommet, så vi regner med det kommer 2 til iløpet av neste uke. Vi har allerede fått masse informasjon om Bali/Indonesia, vært i sentrum av Bali og være på Baslinesisk danseshow. Vi har lært (litt) indonesisk, lagd goood indonesisk mat og malet! Vi så på monkeyforest/monkeystreet. Det er ville aper! Og der er overalt! Jeg var i himmelen, jeg elsker aper.

Vi besøkte et tempel i Ubud, lærte oss balinesisk, lagde balinesisk mat. Bali passer perfekt for de som er Vegan.

Det er helt sykt hvor fort tiden har gått. Jeg har det så sykt bra. Blanda følelse om det føles ut som jeg har vært her i evigheter eller at jeg kom igår. Kom nettopp tilbake til Green Lion etter en fantastisk helg i Canggu med 3 andre jenter fra forskjellige land jeg ble kjent med denne uka. Vi alle er enig om at det var som å komme «hjem» igjen når vi skulle tilbake til Green Lion.


Introduksjonsuka var kjempespennende, vi fikk mye ut av den - samtidlig god tid til å slappe av og å bli kjent med de andre. Ingen negative tanker om noe - enda :)
Jeg er sykt spent på morgendagen, da jeg starter på jobb. Jeg og de andre som skal bidra på hygiene prosjektet skal møte legen kl 09, før vi skal forberede oss til timen som starter 14:00 på skolen. Vi skal undervise fra 14:00-16:00. Jeg skal undervise for 5.klassinger med ei annen jente.Edle


Reisebrev fra 2018

Lyst til å oppleve noe lignende?! Dette er et reisebrev fra Frivillig Bali.

Ring eller send SMS

Hjem » Reisebrev » Bali Juli 2018

Sam T bestilte Work & Travel Australia. Noe for deg?!