Edle sin reise til Bali 2018

Nå er jeg kommet hjem etter 4 fantastiske uker i Bali hvor jeg har undervist om hygiene og helse til en klasse bestående av 15 gutter og 2 jenter. Noen herlige unger, full av energi og motivasjon! Jeg har storkoset meg hver eneste dag på prosjektet, og gleder meg hver dag til å starte på jobb for å møte disse ungene igjen.

Vi hadde forskjellige temaer hver dag, alt fra håndhygiene, kroppsdeler, bakterier, hjernen og følelser. Undervisningen var på engelsk, noe som var en utfordring - men takk gud for kroppsspråket! Vi fikk også god hjelp av kordinatoren vår til evnt oversetting.

Bali i seg selv var en utrolig flott plass å reise til, alltid noe å finne på! Møtte så utrolig mange herlige mennesker, fått venner for livet, og minner jeg kan leve veldig lenge på. Sitter igjen med bare positive tanker, og anbefaler hver og en til å gjøre noe lignende som dette. En fantastisk måte å bli kjent med seg selv og andre på! Dette er definitivt ikke siste gangen jeg gjør noe lignende igjen. Tusen takk for alt!


Edle

Reisebrev fra 2018

Lyst til å oppleve noe lignende?! Dette er et reisebrev fra Frivillig Bali.

Ring eller send SMS

Hjem » Reisebrev » Edle sin reise til Bali 2018

Sam T bestilte Work & Travel Australia. Noe for deg?!