Tusen takk Bali!

Følgende reisebrev er skrevet av en GoXplore deltaker fra et annet land og er automatisk oversatt til norsk. Teksten kan derfor være litt utydelig til tider.

De tre beste ukene i mitt liv! Slik vil jeg kort beskrive de tre ukene jeg tilbrakte på Bali.

Jeg startet med en introduksjonsuke i Pejeng, Ubud, som var kjempegøy. Jeg og de andre nykommerne på overnattingsstedet ble ønsket hjertelig velkommen av koordinatorene og de andre frivillige. Vi fant på mange morsomme ting hver dag, som balinesisk matlaging og besøk til Holy Water Temple og rismarkene. En skikkelig god blanding av kultur, tradisjon, natur og eventyr er introduksjonsuken.

Det var lett å føle seg komfortabel med alle andre som var med på turen da alle har en veldig positiv og sosial holdning og man ble fort nær hverandre. Neste uke bodde jeg på samme sted, men hadde Bali Adventure week i stedet, som var spekket med morsomme eventyr. Blant annet rafting gjennom en utrolig vakker jungel. Det var blant det morsomste jeg noen gang har gjort. Til tross for alle aktivitetene de første to ukene, var det god tid til fritid til enten å slappe av ved bassenget eller oppdage Bali på egenhånd. Mine venner og jeg leide villaer sammen for helgene i Seminyak og Canggu. Der var følelsen veldig forskjellig fra Ubud ettersom det var mer turist og strandvibber. Men vi hadde det veldig gøy der, så jeg kan anbefale det på det sterkeste.

Forrige uke tilbrakte jeg i Nusa Penida som er en utrolig vakker øy.Der jobbet vi som frivillige med skilpadder og det var veldig givende og gøy! Skilpaddene er så søte og det er supergøy å rense de små "bassengene" deres og mate dem osv. Nusa Penida er mye roligere enn Bali, men miljøet her er utrolig og å besøke Angels Billabong og Kelingking-stranden er et must!

Samarbeidspartneren på stedet på Bali er fantastisk og det er også GoXplore som organiserer alt på forhånd. Jeg har følt meg så trygg på å reise med GoXplore og har alltid blitt hjulpet og har virkelig kunnet stole på dem.

Jeg har fått fantastiske minner og venner for livet på bare tre uker! Tusen takk Bali!
//Miriam

Reisebrev fra 2019 (Oversatt)

Lyst til å oppleve noe lignende?! Dette er et reisebrev fra Frivillig Bali.

Ring eller send SMS

Hjem » Reisebrev » Tusen takk Bali!

Thea K bestilte Frivillig Sør-Afrika. Noe for deg?!