Emmy på Bali

Følgende reisebrev er skrevet av en GoXplore deltaker fra et annet land og er automatisk oversatt til norsk. Teksten kan derfor være litt utydelig til tider.

Indonesia, eller Bali, har aldri vært på toppen av listen over land jeg ønsket å besøke. Generelt har interessen min for Asia vært svak, det er først og fremst den spansktalende verden og deretter Afrika som har fått øynene opp for meg. Det var også ditt at jeg planla reisene mine nå under sabbatsperioden, men etter å ha besøkt Sør-Afrika i fjor følte jeg at jeg ville prøve noe helt nytt, i stedet for å reise tilbake til Afrika (selv om jeg elsket hvert minutt der).

Det var slik jeg ved et uhell oppdaget GoXplores program på Bali, og å gå dit kan jeg nå si etterpå er en av de absolutt beste avgjørelsene i livet mitt. Jeg har tilbrakt 3 helt fantastiske uker der, og selv om jeg skulle ønske det, er det ingen måte jeg kan beskrive med ord alle de fantastiske tingene jeg opplevde.

Jeg har møtt mennesker og fått venner fra omtrent hele verden. Jeg har gått blant rismarker og jeg har ligget på kritthvite strender og siklet på saften av en kokosnøtt. Jeg har besøkt templer og travle markeder. Jeg har tilbrakt lange kvelder på forskjellige barer og restauranter med vennene mine og nøt helt fantastisk mat og drikke.

Men fremfor alt fikk jeg ta del i balinesisk kultur og hverdagsliv, som er en så utrolig verdifull opplevelse, og i tillegg til at engelskkunnskapene mine ble betydelig forbedret, fikk jeg også lære det grunnleggende om det lokale språket, Bahasa . De to ukene jeg tilbrakte på den lille skolen i landsbyen Kelusa er for alltid etset i minnet mitt, selv om arbeidet selvfølgelig var tøft og krevende, var det også veldig gøy.

Jeg kunne fortalt deg så mye mer, men jeg vil bare si: Hvis du tenker på å dra, gjør det! Du vil være sliten, forvirret og kanskje til og med redd til tider før alle de nye tingene, men stol på meg. Det er så verdt det! Det vil være en av de mest fantastiske opplevelsene i livet ditt, kan jeg garantere. Ved å jobbe som frivillig og oppholde seg over lengre tid på ett sted, får du en helt annen innsikt og forståelse av landet enn om du bare drar en uke eller to til et av de største turistmålene.

Reisebrev fra 2017 (Oversatt)

Lyst til å oppleve noe lignende?! Dette er et reisebrev fra Frivillig Bali.

Ring eller send SMS

Hjem » Reisebrev » Emmy på Bali

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!