Reise

Du kan delta på programmet mesteparten av året, men om du ønsker å jobbe på en av skolene bør du ta høyde for skoleferiene. Det er ikke mulig å ankomme i desember pga feriene, men du kan ankomme i november og være på prosjektet til ca midten av desember. Anbefalt ankomstdato er alltid på en søndag. Du hentes på flyplassen og transporteres til vårt frivillighetshus, hvor du overnatter fra søndag til mandag. De som har valgt frivillighetshus blir etter dette boende der, og de som har valgt vertsfamilie har første natt hos vertsfamilien på mandag.

I forbindelse med COVID-19 tar ikke programmet i mot deltakere på ubestemt tid

Ankomstdatoer i 2020

Januar 12**, 19, 26
Februar 2, 9, 23
Mars 1*, 15**, 22**
April 5, 19
Mai 3, 17, 24*
Juni 7**, 14**, 21**, 28**
Juli 5**, 12, 19, 26
August 2, 16, 23, 30
September 6*, 20**
Oktober 4, 18
November 1, 15*, 22**
Desember Ingen ankomstdatoer

* Kun 2 ukers lengde på education/teaching prosjektene pga skoleferier.
** Ingen start på education/teaching prosjektene pga skoleferier.

Hvis du ønsker å jobbe på en skole (Education / Sports Coaching prosjektene) så er terminene i 2020 lagt opp slik:

Om du jobber på en skoleprosjekt i en periode som inkluderer en ferie, blir du midlertidig plassert på en av childcare prosjektene mens det er ferie.

Vi sender deg et uforpliktende flytilbud på reisen din til Sør-Afrika etter at du har betalt depositumet og fått en bekreftet plass på prosjektet. Generelt sett koster en tur-retur reise fra Oslo til Sør-Afrika mellom 6000 NOK og 9500 NOK avhengig av sesong. Du kan selvfølgelig bestille flybilletten selv, men da er det veldig viktig at du ikke bestiller den før du har fått bekreftet plass på prosjektet. Bestiller du din flyreise hos oss har vi tilgang til alle dine detaljer og kan dermed lett gi deg og våre partnere, informasjon dersom noe skulle endre seg før du starter på programmet. Reiser du til prosjektet som en del av en større reise så kan vi sende deg et tilbud for hele reisen.

Flyplassen du skal fly til heter Cape Town International Airport. Husk at ankomstdato er på en søndag. Du vil bli hentet på flyplassen av en representant fra vår lokale partner, og fraktet til hostellet. Prosjektet slutter alltid på en fredag. Kost & losji utover prosjektperioden dekkes ikke, ei heller transport tilbake til flyplassen etter endt opphold. Dersom du ønsker å tilbringe noen dager i Sør-Afrika før prosjektet starter eller etter endt prosjektperiode, skjer dette for egen regning. Vi anbefaler 91 Loop hostel som ligger midt i Cape Town og er helt nyoppusset. De har både privat og delte rom, men alle rom har eget bad. Det er også en fin restaurant og kafé der og prisen inkluderer frokost. De har en tourdesk som kan hjelpe deg med alle mulige utflukter fra byen.


Lukk vindu