Reise

Vårt Wild Cat Sanctuary prosjekt starter hver onsdag i måneden, med utgangspunkt i Johannesburg, Sør-Afrika. Etter 2 introduksjonsdager i Johannesburg vil du ta transport til gården hvor du vil tilbringe mesteparten av tiden din. Prosjektet avsluttes på en fredag tilbake i Johannesburg.

Det lønner seg å melde seg på tidlig, da prosjektet har begrensede plasser hver startdato og er veldig populær!

I forbindelse med COVID-19 tar ikke programmet i mot deltakere før tidligst 17. april

Ankomstdatoer i 2020

Programmet har oppstart hver onsdag hele året.

Orienteringsdager

De første 2 dagene er det orienteringsdager i Johannesburg. Alle frivillige bor sammen på et hostel i en trygg del av byen og får være med på guidet turer i Johannesburg hvor de kan bli kjent med hverandre. Dette er en perfekt måte å bli kjent med Johannesburg på, og er en fin start på oppholdet. Fredag, etter en god frokost, vil du bli transportert til prosjektet, hvor du skal være resten av oppholdet.

Transport

Deltakerne flyr til nærmeste oppgitte flyplass ved prosjektet; Johannesburg International Airport, med ankomst senest på en onsdag. Fra Johannesburg vil du ta en buss til prosjektet på fredag, og det samme gjelder på tilbaketuren. Du vil få mer informasjon om dette etter at du har meldt deg på. Losji utover prosjektperioden dekkes ikke. Dersom du ønsker å tilbringe noen dager i Sør-Afrika før prosjektet starter eller etter endt prosjektperiode skjer dette for egen regning.

Vi sender deg et uforpliktende flytilbud på reisen din til Sør-Afrika etter at du har betalt depositumet og fått en bekreftet plass på prosjektet. Generelt sett koster en tur-retur reise fra Oslo til Johannesburg mellom 6000 NOK og 8000 NOK avhengig av sesong. Du kan selvfølgelig bestille flybilletten selv, men da er det veldig viktig at du ikke bestiller den før du har fått bekreftet plass på prosjektet. Bestiller du din flyreise hos oss har vi tilgang til alle dine detaljer og kan dermed lett gi deg og våre partnere, informasjon dersom noe skulle endre seg før du starter på programmet. Reiser du til prosjektet som en del av en større reise så kan vi sende deg et tilbud for hele reisen.

Hvis du har lyst til å oppleve andre steder i Afrika, enten før eller etter oppholdet, er dette helt opp til deg. Hvis du er interessert i å reise på safari, kan vi også hjelpe deg med det.

Lukk vindu