Reise

Oppstart på programmet er på lørdager, hele året rundt. Du vil bli hentet på flyplassen av en representant fra vår samarbeidspartner på Sri Lanka, og kjørt til huset der de frivillige bor. Før du starter på programmet, vil du og programkoordinator ha en detaljert introduksjon og kulturell opplæring, samt omvisning i nærområdet.

Når du har startet å jobbe på prosjektet har du helgene fri. Det betyr at du har mulighet til å se mer av området der du bor, eller ta en lengre utflukt! Det er også mange som velger å reise videre med andre frivillige etter oppholdet.

Avreise skjer også på lørdager, om du ikke ønsker å være på Sri Lanka på egenhånd etter programslutt.

Om du ønsker det, kan vi få vår flybillett partner til å sende deg et uforpliktende tilbud på flyreisen til Sri Lanka etter at du har fått en bekreftet plass på prosjektet. Generelt sett koster en tur retur reise fra Oslo til Colombo mellom 6500 NOK og 10 000 NOK avhengig av sesong. Du kan selvfølgelig bestille flybilletten selv om du foretrekker dette. Det er uansett veldig viktig at du ikke bestiller flybillett før du har fått bekreftet plassen på prosjektet! Informasjon om regler for håndbagasje på fly finner du her.

Alle prosjekter er stengt på offentlige høytidsdager.

I tillegg er det skoleferie:

Undervisning med munker er stengt i april, juli, august og november.

7 dagers rundreise på Sri Lanka

For deg som vil se mye på kort tid kan vi anbefale å avslutte tiden din på Sri Lanka med en fantastisk rundreise på Sri Lanka. I løpet av 7 dager tar du inn mange av høydepunkter på øya, inkludert en safari i Yala, Ella, Nine Arches Bridge, Little Adam's Peak, Ravana, togturen fra Ella til Nanu Oya, Kandy, Sigiriya, Dambulla og Negombo. Rundreisen starter i Galle, og avsluttes ikke langt fra flyplassen i Colombo, så vi anbefaler at du legger denne til slutten av oppholdet ditt. Les mer om turen her.

Lukk vindu