Dykkekurs Australia

Bli med og finn både Nemo og Dory ved Great Barrier Reef! Vi har kurs både for deg som ikke har dykkerlappen fra før og for deg som allerede har den. Opplev det fantastiske livet under vann!

Dykking i Australia

GoXplore kan tilby deg sjansen til å oppleve noe av det som Australia er mest kjent for, nemlig korallrev og dykkemuligheter. Australia er hjemmet til The Great Barrier Reef, eller Barriererevet om du vil. Great Barrier Reef er verdens største levende organisme, og her kan du se et stort antall fisker i forskjellige farger i tillegg til vakre koraller. En helt unik opplevelse rett og slett.

reat Barrier Reef (GBR) står på UNESCOs verdensarvliste, og er verdens største levende organisme. Ingen tur til Australia er komplett uten en dykketur til revet. Det har hele 16 forskjellige dykkesteder, og disse er spredt utover fire forskjellige rev. Revet er hjemmet til et stort utvalg av fisker og koraller.

Vi er superstolte av å kunne fortelle at dykkerskolen vi samarbeider med i Cairns, PRO DIVE, har mottatt prisen PADI Asia Pacific's Outstanding Dive Centre/Resort Business Award. Over ett tusen PADI-medlemmer deltok, men juryen valgte altså ut PRO DIVE CAIRNS som vinneren av den ettertraktede prisen. Begrunnelsen var fremragende bedriftsytelse, initiativer og prestasjoner på alle nivåer i bedriften.

Vi får stadig tilbakemeldinger fra deltakere om at denne skolen er fantastisk. Den er enormt populær, og derfor overrasker det oss ikke at PADI har applaudert Pro Dive Cairns for sitt engasjement for å gjøre dykkerundervisningen sikker, ansvarsfull og utrolig morsom! Pro Dive Cairns tilbyr et topp læringsmiljø for deg som deltaker, og med Great Barrier Reef rett rundt hjørnet er det lett at denne opplevelsen blir unik! PADi og Pro Dive Cairns har hatt et svært godt samarbeid i over 25 år, og begge bedrifter ser frem til enda flere år med stor suksess.


Obligatorisk helsesjekk

I forbindelse med dykking er det en del helsekrav som må oppfylles. Det er også krav om at man må være over 12 år og kan svømme minst 200 meter av gangen.

For å delta på kurset vil du måtte fylle ut et helseskjema. Dersom du krysser ja på noen av spørsmålene vil du måtte ta en helsesjekk hos en lege. Dette vil da bli arrangert i forbindelse med kurset. Dersom du har epelepsi, astma eller diabetes er dette ting som gjør at du må ta en helsesjekk.

Selv om man krysser ja på enkelte av spørsmålene utelukker ikke dette at du vil få dykket. Men må trenger da en ekstra sjekk for at det vil gå bra i ditt tilfelle.

En legesjekk i forbindelse med dykking vil koste fra AU$62.

Ta kontakt med Siril dersom du ønsker å ta en titt på hele skjemaet for å se om du vil behøve en legesjekk eller ikke.

 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Learn to Dive in Cairns

Dette er det grunnleggende kurset for deg som ikke har dykkerlappen fra før. Her begynner dere med det helt grunnleggende før dere i løpet av kurset bor to netter på ProDive sine spesialtilpassede dykkebåter. Dette gir deg masse tid til å utforske revet! To deltakere deler lugar på båten. Her kan du være med både som nybegynner og hvis du allerede har erfaring.

Hva er inkludert?

Kom nettop hjem fra Pro Dive Dykkekurs i Great Barrier Reef. Det var helt awesome! Nå blir det å fly til Brisbane for å fortsette eventyret. Man blir kjent med minst 1 person hver dag, og snakker med minst 3 folk man aldri har møtt før. Lars

Divers Den

Dette fire-dagers kurset er for deg som har litt mindre tid, men likevel vil ta dykkerlappen. Få ditt sertifiserte PADI kurs og ha en overnatting på båt.

Hva er inkludert?


Snorkling er en spennende opplevelse, men dykking overgår den følelsen fullstendig! Det å komme under havoverflaten gir deg et helt nytt syn på omgivelsene der. Det å svømme inn i en fiskestim er en utrolig og litt skummel følelse, men den nærkontakten man opplever med dyrelivet ti meter under vann er ikke sammenlignbar med det å ligge og duppe på overflaten. Samtidig får man stor respekt for økosystemet som finnes i havet, og man innser hvor viktig det er å ta vare på, og hvor sårbart det er for klima- og miljøendringer. Som et dykkersenter så fint sa det: "Kill only time, take only memories, leave only bubbles." Vi ses på bunnen! Maria

Priser

Priser Dykkekurs Australia Pris
Dive The Great Barrier Reef 960
Divers Den 765

Merk at prisen kan endre seg og at den fastsettes ifht avreisedatoen og ikke bestillingsdatoen. Vi anbefaler at du venter med å bestille flybillett til etter du har fått bekreftet plass på programmet.

Prisene er oppgitt i Australske dollar AU$.

Ikke inkludert i kursene

 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Aktiviteter i Australia

Velg et program i Australia

Hjem » Land » Australia » Dykkekurs Australia

Siste nyhet: Siste frist for vinterjobb i Canada er 11.09.2022!