Research uke Kanaan

Lukk øynene og forestill deg Afrikas ørkenlandskap, røde sanddyner, åpne landskap og berg. Dette er du du får oppleve på Kanaan - et magisk sted på vår planet!

Program

Kanaan er en forlengelse av Wildlife Rescue Center og som frivillig kan du kombinere oppholdet ditt på Naankuse med en eller flere research uker - i Kanaan eller Neuras.

Ca 2 timer sør fra Neuras ligger det nyeste forskningsområdet til Wildlife Rescue Center som heter Kanaan Desert Retreat. Her får du oppleve røde sanddyner, åpent landskap og fjell -fantastiske omgivelser! I området er det hyener, leopard, antiloper og mange andre dyrearter. Kanaan er spesielt kjent for sine vakre omgivelser som gir fantastiske bilder, så her må du huske kamera. I fremtiden kommer de frivillige til å få møte og bli kjent med San-folket og deres kultur. Det finnes ingen som kjenner til dette området bedre enn dem eller som har bedre kunnskap om naturen, dyrene og vegetasjonen.

Kanaan har også blitt hjem til (per dags dato) 2 geparder som har kommet hit etter rehabilitering på hovedgården Naankuse. Disse gepardene er av forskjellige grunner ikke satt helt fri da de har hatt for lang tid med menneskelig kontakt slik at de har blitt for avhengig av mennesker, og sjansen for at de vil oppsøke mennesker for mat er stor. Naankuse har derfor satt de fri i et område i Kanaan slik at de er i trygge omgivelser, har et stort område og kan føle seg så fri som mulig. De frivillige som er med på dette del-prosjektet er derfor med på å klargjøre maten, mate de og ellers assistere ved behov.

Hovedfokuset i Kanaan er imidlertid hyene- og sjakal-research som også frivillige får lov til å ta del i under oppholdet. Her er det i tillegg stort fokus på Human Wildlife Conflict Mitigation, som dreier seg om konfliktene som kan oppstå mellom dyr og mennesker som bor tett på hverandre og hvordan disse skal unngås.


Dagene er tidlig og starter tidlig. Som frivillig kommer du tett innpå dyrenes naturlige element. Du kommer til å jobbe med et profesjonelt team og ettersom dere er en liten gruppe så kommer du til å få maks ut av ditt opphold. Hovedfokuset er overvåkning, skrive rapporter, observere og ta vare på dyrene i område, i tillegg til å holde øye med bestanden av både fugler, geparder og andre dyr.

 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Arbeidsoppgaver

Merk at arbeidsoppgaver kan variere utifra behov.

Dagene er varierte og starter tidlig. Som frivillig vil du få komme veldig tett på dyrene i deres naturlige element, og du vil få en unik og fantastisk naturopplevelse. Du vil jobbe tett med et profesjonelt team, og ettersom det er en liten gruppe, så får du maks ut av opplevelsen. Hovedfokuset er å overvåke, gjøre rapporter, observere, ta vare på dyrene i området og holde oversikt over bestanden av både fugler og geparder, og andre dyr.

Boforhold

På Kanaan er det to ulike overnattingssteder som har utsikt over et landskap så urørt at du kunne tro du var på mars. Enten så bor du i hus dersom det er færre enn 7 deltakere. Er dere flere så kan noen få bo i telt.


 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Aktiviteter i Namibia

Kan kombineres med:

Ring eller send SMS

Hjem » Alle aktiviteter » Research uke Kanaan

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!