Sri Lanka Trekking Week

Trekking week er en uke fylt med masse spennende opplevelser og aktiviteter. Du kommer til å bli ledet rundt av en erfaren guide, gjennom Hill Country den sentrale provinsen i Sri Lanka.

Trekking week Sri Lanka

Trekking week er en uke fylt med masse spennende opplevelser og aktiviteter. Du kommer til å bli ledet rundt av en erfaren guide, gjennom Hill Country den sentrale provinsen i Sri Lanka. Denne provinsen er kjent for sitt eksotiske landskap. Uken inneholder vandring til Rose Stone Garden, Ambuluwawa´s åser og en tur til Bibel Rock. Du kommer også til å besøke Sigriya Rock og en lokal krydderplantasje, en spasertur gjennom en lokal landsby, besøke tre templer og få muligheter til å ri på elefanter. Aktivistene for denne uken inkluderer også en tur til Royal botanical garden.

Tidsplanen er tilpasset årstiden og kan endres på kort varsel, avhengig av været og tilstanden på veier og stier. Men her er en plan som vi prøver å følge:
Mandag: Dagen starter tidlig med en kort introduksjon. Vi kommer så til å få frokost før vi tar oss videre til Sigiriya med mulighet for elefant ridning. På veien til Sigiriya går vi innom en lokal krydder plantasje og på veien tilbake stopper vi på Rose Stone Garden.
Tirsdag: Etter frokost går vi en herlig tur gjennom lokale landsbyer og besøker tre templer i Kandy.
Onsdag: Etter frokost kommer vi til å gå til Bibeln Rock og tilbringe dagen der. Etter hvert går vi tilbake til Kandy.
Torsdag: Etter frokost drar vi til Ambuluwawa og går der før vi returnerer senere på kvelden
Fredag: Etter frokost besøker vi Roal botanical garden
Helgen: Vi kommer til å ha en felles diskusjon og samtale om uken, utenom dette er tiden fri til å gjøre hva du vil

Overnatting:
Overnatting er inkludert i programmet. Boligene er komfortable, og alle frivillighusene samt vertsfamiliene har strøm og vann. Frivillighuset i Kandy består av to sovesaler som tar totalt 10-12 personer. Det finnes også privat rom som man kan betale ekstra for (70 USD). Det finnes også mulighet for å bo hos vertsfamilie i Kandy men det koster 30 USD ekstra per uke.

Måltider: Det serveres 3 måltider i hverdagene og 2 måltider i helgene. (Frokost og middag i helgene). Frokosten består for det meste av ristet brød, frukt, te og kaffe. Sri Lankas mat inneholder mye Roti brød, dal som er en slags linse suppe, karriretter, mye vegetar, salater, melk og yoghurt. Kjøtt spises veldig sjeldent i Sri Lanka, for det meste i spesielle anledninger. Men all den vegetariske maten er veldig god og velsmakende.

ATM/mini bank: Det finnes flere bankautomater og banker
Internett cafe: 15 minutter fra frivillig huset
Sykehus: 10 minutter med bil fra frivillig huset
Apotek: Flere ligger rundt omkring i byen

 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Priser

Priser Sri Lanka Trekking Week Pris
1 uke Trekking 3500

 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Aktiviteter i Sri Lanka

Velg et program i Sri Lanka

Hjem » Land » Sri Lanka » Sri Lanka Trekking Week

Siste nyhet: Siste frist for vinterjobb i Canada er 11.09.2022!