Thai Buddhism

Opplev thailandsk buddhisme guidet av lokale munker. Du vil sove i et autentisk kloster, praktisere meditasjon og lære buddhisme i sin reneste form.

Thai Buddhism

Opplev thailandsk buddhisme guidet av lokale munker. Du vil sove i Et autentisk kloster, praktisere meditasjon og lære buddhismen i sin reneste form.I løpet av denne uken får du muligheten til å "leve og puste" Thai Buddhisme. Du lærer å meditere i stille omgivelser styrt av munker. Videre vil du komme overnatte i et kloster og bli kjent med hvordan man lever som en munk i hverdagen.

Buddhismen begynte i Nord-India rundt år 500 fvt. Den buddhistiske tradisjonen fikk sitt navn fra en mann kjent av hans etterfølgere som "Buddha". Vårt programmet vil vise deg buddhismen i Thailand ved å praktisere den i stedet for å se eller lese om det. Guidet av lokale munker, vil du lære teknikker for meditasjon Og "chanting".

Målet med dette programmet er å gi deg et autentisk innblikk i thailandsk buddhisme. Du vil lære om historien, kultur, skikker og praksis i denne filosofien, og få sjansen til å sette deg selv i "trening"!


 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Program

Mandag Wang Nam Khiao
Frokost
Avreise fra Singburi til Wang Nam Khiao
Lunsj stopp ved et sett med fossefall underveis til Wang Nam Khiao
Ankomst på feriestedet i Wang Nam Khiao om ettermiddagen
Gå rundt i landsbyen
Middag
Meditasjon og buddhisme etikk (hvordan å be og knele, hvordan oppføre seg sammen med munker osv.)

Tirsdag Wang Nam Khiao
Tidlig morgen gi almisser til munkene
Frokost
Besøke lokalt marked, mulighet til å kjøpe hvite klær til klosteret.
Spørsmål & Svar med en munk på Wat Pha Rattanawan
Lunsj
Se en dokumentar om Buddha og buddhisme
Middag

Onsdag
Buddhistiske klosteret
Avreise for opphold på Wat Suptawee kloster
Tidlig morgen gis almisser til munkene
Frokost på templet med munker og samfunnet
Fritid eller, avhengig av behovene på klosteret, kan vi bli spurt av munkene til hjelp med oppgaver, Meditasjon og "chanting"

Torsdag
Buddhistiske klosteret
Tidlig morgen meditasjon økt (3:30 am)
Kort tid for hvile (meditasjon, dusj, etc)
Gi almisser til munkene
Praying
Frokost på templet med munker og samfunnet
Fritid eller, avhengig av behovene på klosteret, kan vi bli spurt av munkene til hjelp med oppgaver, Meditasjon og "chanting"

Fredag Wang Nam Khiao
Gi almisser til munkene
Frokost på templet med munker og samfunnet
Et besøk til det gamle tempelet Wat Phukhao Thong
Lunsj
Utforsk en soppgård
Gå til Pa Keep Tawan utsiktspunkt
Middag

Lørdag Wang Nam Khiao
Frokost på anlegget
Transport tilbake til Singburi for videre programmer eller hentet til busstasjonen Wang Nam Khiao hvis dette er slutten av programmet ditt.

Bosted

Ditt nye hjem vil være i provinsen Nakhon Ratchasima. Utsikten her er spektakulær og beliggenheten er rolig for å matche programmet. Vårt frivillighetssenter ligger ca 30 km fra byen Nakhon Ratchasima og ca 15 km fra Wang Nam Khiao, nærmeste by. Det tar 30 minutter fra feriestedet å komme til Wang Nam Khiao, hvor du finner alle fasiliteter du måtte trenge.

I løpet av din tid her vil du bo i et av våre eco hytter. Anlegget har et fellesområde hvor du kan spise, slappe av, møte andre deltakere eller bare nyte den imponerende utsikten. Det er også WiFi tilgjengelig som dekker det meste av sentret.Det er også et karaoke maskin i sentrets fellesområde for de som ønsker litt selvstøyd underholdnings!

All mat er inkludert under oppholdet, og måltidene vil typisk være Thai, inkludert rikelig med risretter (egnet for vegetarianere).
Buddhistisk Kloster
En 20 minutters kjøretur fra byen Wang Nam Khiao står et skogskloster hvor du vil tilbringe to netter som sover på for å fordype deg fullt ut i hverdagen i et autentisk kloster.
Etter almissegiving bringer fellesskapet inn mat til frokost og serveres en gigantisk buffet fylt med mat av alle slag. Frokost vil være det eneste måltidet vi vil ha, da munker og de som bor permanent inne i klostre, bare spiser ett måltid om dagen.

Transport

Transport fra Singhburi - programmet er arrangert av partner. Tilbakeveien arrangeres av deltaker selv. Hvis du har andre program gjennom vår partner kan vi fikse transporten for deg mot kostnad.

 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Priser

Priser Thai Buddhism Pris
Thai Buddhism 1 Week 4500

Merk at prisen kan endre seg og at den fastsettes ifht avreisedatoen og ikke bestillingsdatoen. Vi anbefaler at du venter med å bestille flybillett til etter du har fått bekreftet plass på prosjektet. Flybillett er ikke inkludert i programprisen, men bruker å koste fra 8000 kroner i lavsesong og fra 9500 kroner i høysesong, tur retur. Vi sender deg et flytilbud etter at du er påmeldt.

 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Aktiviteter i Thailand

Velg et program i Thailand

Hjem » Land » Thailand » Thai Buddhism

Siste nyhet: Siste frist for vinterjobb i Canada er 11.09.2022!