GoXplore fortsetter i 2021!

Som noen kanskje vet gikk GoXplore AS konkurs 17. september som følge av korona pandemien. Medio oktober kjøpte en liten gruppe venner deler av boet fra bostyrer med utgangspunkt i videre drift av firmaet. Korona skal ikke få lov å knekke reiselysten hos oss helt ennå!

Det er vi som holder nettsiden operativt nå, og vi har store planer når reising åpner opp igjen, men vi må være ærlig nok til å si at det neppe kommer til å skje før en gang i våren 2021. Dermed er driften satt på vent. Om du hadde bestilt en reise fremover vil vi ta kontakt med deg når ting åpner opp igjen for å høre om du fortsatt er interessert. Å legge inn påmelding er fortsatt mulig, men vi gjør i utgangspunkt ingenting med disse før situasjonen endrer seg vesentlig. Du vil ikke få noe depositumsfaktura for eksempelt.

Det er fortsatt stor usikkerhet knyttet til reising generelt, men også videre drift hos mange av våre samarbeidspartnere i utlandet, så det tryggeste for alle parter per nå er å avvente. Om du har vært i kontakt med GoXplore, så vil vi sende deg en mail igjen når ting åpner opp. I mellomtiden er det også bare å melde seg på nyhetsbrevet som vi vil sende ut informasjon på.

Vi er i pausemodus frem til i hvert fal 01.02.2021. Vi vil svare på forespørsel som kommer inn per mail (det kan ta noen dager), men telefonene er slått av. Beklager dette, men håper på forståelse.

Vi gleder oss VELDIG til at ting går tilbake litt til normalen

Photo by JESHOOTS.COM on Unsplash

Dette ble lagt ut fredag 20 november 2020 kl 13:32

Ring eller send SMS

Hjem » Nyheter » GoXplore fortsetter i 2021!

Sam T bestilte Work & Travel Australia. Noe for deg?!