Påmelding Farm & Travel Australia

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Farm & Travel Australia, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Jeg er så utrolig glad for at jeg bestilte denne turen, kom til Springbrook Farm, fikk møte Clint der og han fikk meg og min venn drømmejobben. Ingenting kunne vært bedre. Hadde en fantastisk tid i Australia på en Cattle Station oppe i North Queensland hvor jeg jobbet fra hesteryggen i skitt, støv og fluer, men elsket det!

Sanna Farm & Travel AustraliaOversatt

Hjem » Land » Australia » Farm & Travel Australia » Påmelding Farm & Travel Australia

Siste nyhet: Få 2022 prisene i 2023!