Påmelding Farm & Travel Australia

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Farm & Travel Australia, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Jeg trives utrolig masse! Hver dag er like spennende og jeg gleder meg alltid til å ta fatt på ny dag og ny uke! Jeg lærer så enormt mye. Har også en helt fantastisk gjeng jeg jobber sammen med. Første måned har fløyet unna og jeg er nesten litt trist over at jeg ikke kan bli lenger.

Mona Farm & Travel Australia

Hjem » Land » Australia » Farm & Travel Australia » Påmelding Farm & Travel Australia

Siste nyhet: Få 2022 prisene i 2023!