Login Sommerstengte telefoner

Påmelding Frivillig Bali

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Rabiya og jeg er ansvarlig for Frivillig Bali, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3999 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Å reise til Bali er det beste valget jeg har tatt for meg selv! Å reise alene som frivillig er noe jeg kan anbefale på det varmeste. Du blir kjent med andre raskere enn om du reiser sammen med en venninne/venn og jeg kan si at jeg har fått nye gode venner fra hele verden! Det har vært lærerike og fine måneder på Bali og jeg har reist rundt og sett så mye både med venner og familie som kom på besøk. Jeg skal helt klart tilbake til Bali!

Sofie Mars 2019 // Frivillig Bali

Hjem » Land » Bali » Frivillig Bali » Påmelding Frivillig Bali

Vårt neste infomøte er 13.08.2020 i Oslo. Bli med, eller se alle de neste infomøtene her!