Login

Påmelding Marine & Reef Conservation

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Siril og jeg er ansvarlig for Marine & Reef Conservation, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3992 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som dekker administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet trekkes fra programpris og din sluttfaktura. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir dette lagt til på denne faktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Jeg storkoser meg masse her nede. Vi gjør masse gøy relatert til marinelivet og området rundt. Det jeg synes er best er hvor unikt hele området er. Marinelivet og korallene er helt spesielle og det er gøy å se hvor forskjellig det er å dykke her. Det er også veldig gøy at vi har masse annet å gjøre når vi ikke dykker også. Vi har sett på flodhester, vegetasjonen rundt stranda, og hvaler fra båten. Så det er alltid noe nytt å finne på hvis vi ikke kan dykke.

Anette // Marine & Reef Conservation

Hjem » Land » Sør-Afrika » Marine & Reef Conservation » Påmelding Marine & Reef Conservation

Siste nyhet: Nye åpningstider hos GoXplore