Påmelding Marine & Reef Conservation

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Marine & Reef Conservation, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Vi har det så utrulig supert her nede!! Vi har møtt kjempe fine folk frå England, Tyskland og Frankrike! Crewet her er kjempe hyggelige og dyktige, og kordinatoren vår er ein del av gjengen. Eg er ferdig med Advanced dykkesertifikatet mitt no, og vi har begynte med dataloggføringa.

Anja Marine & Reef Conservation

Ring eller send SMS

Hjem » Land » Sør-Afrika » Marine & Reef Conservation » Påmelding Marine & Reef Conservation

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!