Claudia i New Zealand

Følgende reisebrev er skrevet av en GoXplore deltaker fra et annet land og er automatisk oversatt til norsk. Teksten kan derfor være litt utydelig til tider.

Så langt har turen min gått veldig greit uten noen store tilbakeslag. Nå har resten av fjorten dager gått med å være syk, men bli bedre. Det var faktisk avreisen tilbake til Finland på tirsdag. Jeg begynte å reise på Kiwiexperience-bussen etter min første uke. I orienteringen fikk jeg gode råd angående jobbsøkingen, som hjalp meg godt i gang. Jeg har vært på mange kroker med Kiwibuss; På den nordligste delen av Nordøya i Cape Reinga og ned derfra i Paihia, Auckland, Hot Water Beach, Waitomo, Rotorua, Taupo (hvor jeg også hoppet i fallskjerm), Wellington osv. Jeg tilbrakte mer tid i de større byene enn de mindre, det var litt trist når jeg ikke hadde tid til å gå tilbake og besøke et par steder.

Etter å ha tilbrakt det nye året i Wellington, laget jeg min CV og søkte iherdig etter jobb i et par uker. Jeg fikk endelig en melding fra Te Anau på Sørøya og takket ja til en jobb som servitør på Distinction Hotel Te Anau. Jeg kunne ikke ha forventet en bedre jobb. I morgen er siste arbeidsdag og jeg vil ikke dra. Turen min har vært virkelig givende og en utrolig innholdsrik begivenhet, den vil etterlate fantastiske minner for resten av livet. Tusen takk ❤

Jeg har allerede begynt å lese til opptaksprøven, og om en måned er ventetiden forhåpentligvis belønnet. Jeg håper å komme tilbake til New Zealand en dag.

Jeg flyr fra Queenstown til Auckland på mandag og så hjem på tirsdag. Takk igjen for denne muligheten for meg her og for din hjelp!

Reisebrev fra 2018 (Oversatt)

Lyst til å oppleve noe lignende?! Dette er et reisebrev fra Work & Travel New Zealand.

Ring eller send SMS

Hjem » Reisebrev » Claudia i New Zealand

Knut Einar J bestilte Work & Travel Japan. Noe for deg?!