Les om Emils eventyr i Sør-Afrika

Følgende reisebrev er skrevet av en GoXplore deltaker fra et annet land og er automatisk oversatt til norsk. Teksten kan derfor være litt utydelig til tider.

Hallo. For en tur!

Jeg må innrømme at jeg var litt nervøs før turen og hvordan jeg ville takle alle endringene i forhold til Sverige. Men det viste seg til det bedre.

Vel nede i Sør-Afrika følte du deg umiddelbart hjemme, alle sjåfører, lærere, andre frivillige og fremfor alt barna tok seg av deg der nede og gjorde turen så bra som mulig.

Jeg gjorde mange eventyr, jeg reiste til Kapp det gode håp, Port Elisabeth, Addo nasjonalpark. Naturen der nede var helt magisk, alt var vakkert, uansett hvor du var, var det alltid noe å ta et bilde av. Det var alltid noe å gjøre når du var der nede, ikke ofte du satt fast på rommet ditt og vrir på tommelen.

Jeg klatrer Tabel Mountains og Lionheads, hvilke fjell, utsikt å drømme om og morsom utfordring.

Så selvfølgelig skolen, alle barna, alle lærerne, kokken og rektor. Alle var veldig hyggelige og man fikk hjelp når man ville og ville man gjøre noe med barna fikk man som regel frie tøyler.

Jeg bodde sammen med andre frivillige i samme hus og det gikk bra. Helt andre personligheter og land som krysser veier, men med en fin holdning og litt overbærenhet klarer du det galant.

Da vil jeg bare løfte barna en ekstra gang. Alle barna jeg møtte både på skolen og i slummen var alle i godt humør og ville ikke si nei til en fotballkamp jeg likte!

Jeg hadde 2-3 år gamle barn på skolen, så jeg lærte engelsk, malte og lekte mest med dem.

Det jeg kommer til å savne mest med turen og naturen der nede, alle de andre frivillige du bodde sammen med og selvfølgelig alle barna.

Takk for at du fikk turen til å fungere, uten deg hadde jeg ikke opplevd dette.

Og til alle andre som nøler eller ikke engang tenker på det. Tenk om igjen og la Sør-Afrika komme inn i hjertene deres som det gjorde mitt!

Reisebrev fra 2016 (Oversatt)

Lyst til å oppleve noe lignende?! Dette er et reisebrev fra Frivillig Sør-Afrika.

Ring eller send SMS

Hjem » Reisebrev » Les om Emils eventyr i Sør-Afrika

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!