En reise som kan beskrives med ett ord; Fantastisk! - Ebba W

Følgende reisebrev er skrevet av en GoXplore deltaker fra et annet land og er automatisk oversatt til norsk. Teksten kan derfor være litt utydelig til tider.

Etter 3 uker i Zimbabwe er jeg mer enn stolt av meg selv for å ha gjort dette. Det var min første tur på egenhånd. Under turen dit kom nervene ut mer enn noen gang. Jeg visste allerede da at dette ville bli den beste turen noensinne!

Når jeg ankom Antelope Park, koste jeg meg helt fra starten. Miljøet, menneskene og hele opplevelsen av å jobbe med parkens dyr var en fantastisk kombo. Hver dag gikk så fryktelig fort. Jeg lærte så mye og erfaringene mine har styrket både engelsken min og meg selv som person. Du får perspektiv på hvordan verden faktisk fungerer. Du tar inn så mye informasjon hver dag at kroppen din er helt død mot slutten av dagen.

Den ene dagen er ikke den andre. Du får oppleve nye ting fra dag til dag. Blir mer kjent med menneskene og dyrene hver dag. Du som har lyst til å gå ut en dag på barnehjem/klinker/skoler kan selvfølgelig gjøre det. Mulighetene er store!

Den beste delen av turen for meg var Lion Walks og Elephant Herding. Det er noe spesielt med å kunne komme så nærme dyrene og bli kjent med dem. Du føler at du gjør en forskjell! Det beste var også at du ble kjent med så mange nye mennesker rundt om i verden. Sitt rundt bålet sent på kvelden og lytt til alles historier og del dine. Du blir som en familie. Kan på det varmeste anbefale å ta steget ut i verden og gjøre en lignende tur. Ikke bare vil du få en utrolig opplevelse, men du vil også gjøre en forskjell i verden!

En reise som kan beskrives med ett ord; Fantastisk!

Reisebrev fra 2017 (Oversatt)

Lyst til å oppleve noe lignende?! Dette er et reisebrev fra Lions, Rhinos & Elephants.

Ring eller send SMS

Hjem » Reisebrev » En reise som kan beskrives med ett ord; Fantastisk! - Ebba W

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!