69 dager i Cape town av Pinja

Følgende reisebrev er skrevet av en GoXplore deltaker fra et annet land og er automatisk oversatt til norsk. Teksten kan derfor være litt utydelig til tider.

69 dager i Cape town

Denne turen gjorde meg faktisk målløs, men la meg prøve å fortelle deg litt om det.

Jeg bodde på et herberge i Observatory. Vandrerhjemmet var veldig hyggelig og stemningen var alltid god. Jeg møtte så mange fantastiske mennesker med et så vakkert hjerte . Vandrerhjemmet var i nærheten av supermarkedet og restauranter. Og bare 10 minutter fra byen Cape town .

Mitt prosjekt under oppholdet der var barnepass. Jeg var frivillig på dette stedet som heter Mini Einsteins. Jeg skulle bruke Uber for å gå til prosjektet mitt, men en venn av meg som var med i prosjektet leide en bil så jeg betalte 7 euro for ham per uke. Som viste seg å være så mye billigere enn å betale 10 euro per dag. Jeg var i samme klasse hele ti uken, så du kan bare forestille deg hvor tett jeg kom med barna, og hvor vanskelig det var for meg å gå. Dagene mine var vanligvis 09.00 til 12.00. Jeg startet dagen med å tegne noe til barna. Avhengig av hva som var ukens tema. Fugler, husdyr, hunder, kjæledyr osv. Vi lærte om farger , alfabet, ukedager, måneder i året, former osv.

De første ukene føltes det som om jeg egentlig ikke hjalp dem så mye, men så fikk vi en ny gutt i klassen og han sa ikke en gang ett ord på engelsk . Og i dag snakker han engelsk med venner og lærere. Og jeg innså at jeg hver dag lærte dem noe de vil trenge i fremtiden. Dagene inkluderte også lite moro, fargelegging , maling, lek med leker, historiestund osv. Dagene gikk så fort og jeg skulle ønske jeg kunne ha blitt lenger.

Jeg hadde også en uke i et township-prosjekt, eller det var bare to dager fordi på onsdag startet de en protest og det ble veldig farlig i township så de ville ikke sette som i fare. Jeg likte det så godt, og selv om dette kommer til å høres veldig klisjé ut , ser jeg verden så annerledes nå.

Siden prosjektet mitt ikke var så lenge hadde jeg mye fritid. Jeg tok noen turer i helgen og hadde en fantastisk tid. Gjorde alt jeg ville og litt til. Jeg dro på safari, gikk med elefanter, klatret i de minste grottene noensinne, besøkte det sørligste punktet i Afrika, det gode håp, jeg vandret løvehodet og Table Mountain , tok en tatovering, så pingviner, dro til vin og øl smaker, besøkte virkelig hyggelig township og så mye mer. Det viktigste var at jeg faktisk overvunnet all frykten min. Høydeskrekk Jeg gikk den høyeste strikkhoppbroen. Klaustrofobi Jeg klatret opp C ango -hulene (ca. 45 cm brede som fører oppover i ca. 3,5 meter.) Frykt for ingen i vannet jeg svømte i havet. Og jeg sang også karaoke for tilfeldige mennesker.

Men jeg må si at hvis du går hvor som helst med høye forventninger , vil du ikke oppleve alt. For meg hadde jeg ingen forventninger, og jeg hadde den beste tiden i livet mitt. Jeg møtte så utrolige mennesker og hadde så flotte ti uker at jeg ville gjort det 100 ganger mer. Gå, reis, utforsk og lev livet til det fulle! Som vi vet er reise det eneste du kjøper som gjør deg rikere.

Reisebrev fra 2018 (Oversatt)

Lyst til å oppleve noe lignende?! Dette er et reisebrev fra Frivillig Sør-Afrika.

Ring eller send SMS

Hjem » Reisebrev » 69 dager i Cape town av Pinja

Knut Einar J bestilte Work & Travel Japan. Noe for deg?!