Login

Bali Beach Week

Avslutt ditt eventyr med flotte strender og indre fred!

Les mer

Bali Beach Week (minimum 2 pers)

En populær tilleggspakke til våre spennende programmer - Bali Beach Holiday på Sanur Beach, den perfekte utflukten etter uker med frivillig arbeid.

Her finner man fantastisk flotte strender som er i stor grad urørte av den store mengden turister som reiser til Bali hvert år, samt bredt utvalg av restauranter for enhver smak og alle budsjetter. Du kan ligge på stranda og sole deg, lese bok, dra på shopping eller sightseeing, og bli inspirert av skjønnheten i Sanur. Byen har også mange spa-fasiliteter som tilbyr avslappende behandlinger på kropp og sjel. De som vil oppleve enda mer av Bali kan prøve dykking, kajakkpadling, kite-surfing, brettseiling og en rekke andre aktiviteter.

Sanur Beach ligger langs sørøstkysten av Bali, ca 30 minutters kjøring fra Ngurah Rai lufthavn. Den vakre naturen og de fantastiske sjømatrestaurantene langs stranden er bare to av grunnene at Sanur Beach er verdt et besøk under oppholdet i Bali.

Tidligere deltakere tror det er en god kontrast til den rolige Ubud, men fortsatt litt roligere enn de andre store turistområdene rundt Denpasar. Og etter flere uker med hardt arbeid på prosjektene er det ganske fint å slappe av, gjøre akkurat det du vil, og bare nyte livet!

 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Program

Søndag - Avreise fra Ubud til boligen på Sanur Beach.
Mandag - Sanur Beach Inntroduskjon og sykkeltur rundt i byen.
Tirsdag - Fri tid til å utforske byen på egen hånd, sole seg, bade og slappe av.
Onsdag - Vi tar en båttur og besøker de beste snorkling områdene rundt Sanur.
Torsdag - Fri tid til å utforske på egen hånd, sole seg, bade og slappe av.
Fredag - Fri tid til å utforske på egen hånd, sole seg, bade og slappe av.
Lørdag - Hjemreise

OBS! Regntiden i Bali strekker seg over ca 3 måneder (slutten av november til mars), og noen ganger kan det regne over flere dager. Sørg for å sjekke værmeldingen før du reiser.

Ting du bør ta med:

Take it easy and have a great time!

Boforhold

I løpet av denne uken bor du i et dobbeltrom hos en lokalfamilie, bare 7 minutter fra stranden. Rommene har vifter og myggnetting på vinduene. De fleste rommene har en låsbar skap og en kommode. På disse bungalowene er det plass for 2-3 personer.

Et privat rom kan bestilles på 150 euro per uke.

Vaskemulighetene er begrenset, så vær forberedt på å vaske klærne for hånd. Alle deltakerne forventes å ta ansvar for miljøet og begrense forbruket av alle ressurser, spesielt vann, papir og elektrisitet. Du forventes å rydde opp etter deg og holde boligen pent og ryddig.

Maten er tradisjonell balinesisk med 3 måltider i ukedagene og 2 måltider i helgene.



Transport

Det er enkelt og relativt rimelig å ta en taxi hvis du ønsker å ta dra et sted. Av sikkerhetsmessige årsaker anbefaler vi ikke å leie motorsykler på øya, blant annet på grunn av den store trafikken, men også den dårlige kvaliteten på veiene. Vil du likevel gjøre det er det på ditt eget ansvar. Hvis du trenger å veksle penger og bruke internett er det mange minibanker og vekslingskontorer på strandområdet, samt mange internettkafeer og kafeer med WiFi.


 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Priser

Priser Bali Beach Week Pris
Bali Beach Week 5600
Bali Beach Week (i kombinasjon med Frivillig Bali) 3500

Merk at prisen kan endre seg og at den fastsettes ifht avreisedatoen og ikke bestillingsdatoen. Vi anbefaler at du venter med å bestille flybillett til etter du har fått bekreftet plass på prosjektet. Flybillett er ikke inkludert i programprisen, men bruker å koste fra 7000 kroner i lavsesong og fra 9500 kroner i høysesong, tur retur. Vi sender deg et flytilbud etter at du er påmeldt.

 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Aktiviteter i Bali

Velg et program i Bali

Hjem » Land » Bali » Bali Beach Week

Vårt neste infomøte er i . Bli med, eller se alle de neste infomøtene her!