Bali Yoga Week

Bali står for harmoni, indre ro, og fred i kropp og sinn!

Bali Yoga week

Vår yoga og meditasjon uke har noe å tilby for alle, fra nybegynnere til de mer erfarne.

Bali er et unikt sted for refleksjon og meditasjon. Balinesisk yoga er en av de mest kjente aktivitetene i byen Ubud, som er et kulturell midtpunkt omgitt av grønne og frodige omgivelser. Balinesisk massasje er kjent over hele verden for teknikken, de nydelige og velgjørende oljene, og krydderne som brukes. Yoga handler om re-kreasjon, stemning og setter det spirituelle i fokus, derfor er en god kombinasjon av balinesisk meditasjon og yoga det kroppen trenger for at du føler deg mer avslappet.

Yoga kommer fra ordet "Yog" som betyr "union". Yoga betyr derfor forening av kropp og sjel. Yoga handler om å lære forskjellige fysiske øvelser og stillinger samt pusteteknikker for å avlaste deg fra stress og angst. Å meditere betyr å fokusere ens syn og være i stand til å se dypt inn i seg selv. Det er en kunst og krever trening, og kan gi deg en bedre forståelse av hvem du er og bidra til bedre fysisk og psykisk helse.

Mange mennesker reiser langt for å komme til Bali. Det er et unikt sted for refleksjon og mental healing hvor man kan oppleve ro og fred. Så ikke gå glipp av å kombinere frivillig arbeid med denne muligheten til å fornye deg selv. Gjennom hele uken vil du lære ting som vil hjelpe deg å vokse som person.

Generelle fordeler med å praktisere yoga og meditasjon

Program

Du vil ha en balinesisk yogatime og en meditasjon økt før programmet starter.

Mandag - Innføring i balinesisk yoga. Meditasjonsøvelser og lære mer om yoga posisjoner, navn og betydninger.

Tirsdag-torsdag - Meditasjon og yoga, frisk frukt og te etter yoga (5 timer per dag)

Fredag - Formiddag - balinesisk yoga, ettermiddag - balinesisk spa for kropp og sjel. Dette inkluderer balinesisk massasje med urteoljer, og kroppsskrubb som utløser blodsirkulasjonen og fjerner giftstoffer og legger naturlig glød til huden.

Lørdag og søndag - Du har helgen fri til å gjøre det du måtte ønske. Du kan besøke andre deler av Bali som ikke er inkludert i programmet.

Gjennom hele uken kan du også gå på turer i rismarka, nyte naturen og bare slappe av. Deltakerne blir bedt om å avstå fra å røyke eller drikke alkohol og brus, og husk å ta med løse bukser og en skjorte, helst i bomull, til å praktisere yogani.

Prisen inkluderer overnatting på et felles rom med andre deltakere, det kan opptil 3-6 personer på hvert rom.

3 måltider i ukedagene og to måltider i helgene er inkludert, og det er vanligvis tradisjonelle balinesiske retter som Gadu Gadu og Nasi Goreng.

Det er mulighet for å delta på Yoga prosjektet både i Ubud og Lovina.

 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Priser

Priser Bali Yoga Week Pris
Bali Yoga Week 5500
Bali Yoga Week (i kombinasjon med Frivillig Bali) 4200

Merk at prisen kan endre seg og at den fastsettes ifht avreisedatoen og ikke bestillingsdatoen. Vi anbefaler at du venter med å bestille flybillett til etter du har fått bekreftet plass på prosjektet. Flybillett er ikke inkludert i programprisen, men bruker å koste fra 7000 kroner i lavsesong og fra 9500 kroner i høysesong, tur retur. Vi sender deg et flytilbud etter at du er påmeldt.

 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Aktiviteter i Bali

Kan kombineres med:

Ring eller send SMS

Hjem » Alle aktiviteter » Bali Yoga Week

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!