Feejee Experience

Opplev Fiji sammen med andre likesinnede og bli med på spennende aktiviteter. Du kan velge mellom mange spennende pass og kan også bygge på med flere opplevelser om du ønsker det

Feejee Experience

På alle Feejee Experience-busspass kan du hoppe av og på bussen når det passer deg! Det vil si at du kan selv bestemme hvor lenge du vil være på hvert overnattingsstopp. Antall dager er minimums antall dager du trenger for å gjennomføre de forskjellige passene.

Når man reiser på denne måten blir man en godt sammenspleiset gjeng av backpackere som ofte ender opp med å reise sammen.

Her er noen av GoXplore sine favorittbusspass med Feejee Experience, men det er mange flere. Ring oss på 215 13 990 eller send e-post om du ønsker informasjon om alle muligheter.

HVORFOR BØR DU KJØPE BUSSPASS MED FEEJEE EXPERIENCE?


HVA SKJER I NORGE FØR AVREISE?

Etter at du har bestemt deg for ønsket reisepass fyller du ut påmeldingsskjemaet. Vi sender deg en faktura på det gjeldende beløpet. Så snart vi har mottatt betalingen vil vi sende deg en voucher. Voucheren løser du inn i billetten når du kommer fram. Du bestemmer selv når du vil reise, og hvor lenge du vil være på hvert sted. Vi gjør deg oppmerksom på at passene ikke er refunderbare etter avreise.

HVA SKJER NÅR DU HAR KOMMET FRAM?

Det er flere måter å booke dato for reisen. Det enkleste er å ta turen innom Feejee Experience sitt kontor når du ankommer Fiji. Du kan også sende de en mail dersom du har satt en dato for når du ønsker at passet begynner. Alle kontaktdetaljene du trenger står på voucheren du vil få tilsendt fra oss før avreise fra Norge.

Coral Coaster

3 dager

Dette passet er for deg med dårlig tid men som likevel vil se litt av Fiji. Passet tar deg innom markedene i Nadi, Malomalo (en lokal landsby) og to av Fijis flotte strender. Du vil få muligheten til både prøve deg på sandboarding og gå en tur i jungelen.

Avreise fra Nadi onsdager og lørdager så du må ankomme Fiji dagen før.

Lei Low

6 dager

Dette passet inkluder nok tid til å slappe av, snorkle, svømme eller dykke på noen av Fijis beste strender. I tillegg inkluderer det en tur til Beachcomber Island, en lokal landsby, sandboarding, hot pools, mud pools og en tur i jungelsen med tilhørende svømming i naturlig foss. Et veldig godt all-round pass.

Avreise fra Nadi onsdager og lørdager så du må ankomme Fiji dagen før.

 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Triple Treat

10 dager

Med dette passet får du muligheten til å oppleve 3 av Fijis fantastiske øyer, Vitu Levu, Beachcomber og Mantaray. I løpet av disse ti dagene får du mange morsomme opplevelser, men likevel også tid til å slappe av og bare nyte Fiji. Av opplevelser kan jeg nevne sandboarding, hot pools, mud pools og en tur i jungelsen med tilhørende svømming i naturlig foss. Du reiser selvfølgelig også på besøk til en lokal landsby og får delta i Kavasermoni.

Avreise fra Nadi onsdager og lørdager så du må ankomme Fiji dagen før.

Bula Pack

1 dag

Ønsker du å bli møtt på flyplassen i Nadi? Da er dette er fint tillegg for deg. Du blir hentet på flyplassen og kjørt til stedet du har en overnatting inkludert. I tillegg vil du også få din helt egne Feejee Experience sulu. Sulu er det samme som en sarong og er noe du komme til å trenger for blant annet besøk i landsbyene. Kan kun bookes i tillegg til et av de andre passene.

 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Moce Pack

1 dag

Ønsker du en siste natt i Nadi før du reiser videre er dette tillegget for deg. Prisen inkluderer en natt overnatting og transport til flyplassen dagen etter. Kan kun bookes i tillegg til et av de andre passene.

Priser

Priser Feejee Experience Pris
Lei Low (i AU$) 752
Triple Treat (i AU$) 1197
Bula Pack (i AU$) 96
Moce Pack (i AU$) 96

OBS! Legg merke til at prisene er oppgitt i AU$.

Merk at prisen kan endre seg og at den fastsettes ifht avreisedatoen og ikke bestillingsdatoen. Vi anbefaler at du venter med å bestille flybillett til etter du har fått bekreftet plass på programmet.

Ikke inkludert i passene

 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Aktiviteter i Australia

Velg et program i Australia

Hjem » Land » Australia » Feejee Experience

Siste nyhet: Siste frist for vinterjobb i Canada er 11.09.2022!