Kiwi Experience

Reis rundt New Zealand samtidig som du deltar på nøye utvalgte aktiviteter underveis. Dette er en veldig sosial reisemåte og du får helt sikkert nye venner fra hele verden!

Kiwi Experience

'It is not about getting there, it is about the experience'

Disse reisepassene gir deg muligheten til å oppleve disse stedene på en fleksibel måte. Du reiser sammen med andre reisende og bussene har lokale guider som brenner for å vise det beste av landet. De har alle fått utfyllende opplæring om de stedene som en reiser innom på deres rute. Ofte innebærer dette å kjøre litt utenfor allfarvei og typiske turiststeder, men det er ofte her de uforglemmelige opplevelsene venter. Siden opplegget er veldig sosialt velger mange som reiser alene å melde seg på. Etter hjemkomsten har mange kommet og fortalt oss at de har sine beste minner nettopp fra disse turene.

Reis New Zealand rundt ved å kombinere transport og opplevelser!

På New Zealand har Kiwi Experience alt fra korte rundturer på nord- og sørøya, til busspass som dekker hele landet. Hva med å besøke geysirer i Rotorua, hoppe i fallskjerm i Queenstown og reise på båttur i Fjordland National Park? Dette er bare noen av de opplevelsene du kan få ved å reise med Kiwi Experience.

Du velger selv når du vil “hoppe" av og på bussen, og på den måten blir man også en godt sammenspleiset gjeng av backpackere som ofte ender opp med å reise sammen. Alle bussene har lokale, dyktige og morsomme bussjåfører som også hjelper deg med booking av hosteller underveis. Nedenfor er to av GoXplore sine favorittbusspass med Kiwi Experience, men det finnes også mange flere. Ring oss på 21 51 39 90 eller send e-post om du ønsker informasjon om andre reiseruter.

Hvor passene starter og hvor de slutter kommer an på passet - her har du mange muligheter. Er du på utkikk etter et pass som starter et spesielt sted så ta kontakt og vi kan hjelpe deg med å finne passet som passer perfekt for deg. Under har vi satt opp noen av våre favorittpass.


Hvorfor bør du kjøpe busspass med Kiwi Experience?

Hva skjer i Norge før avreise?

Etter at du har bestemt deg for ønsket reisepass fyller du ut påmeldingsskjemaet. Vi sender deg en faktura på det gjeldende beløpet. Så snart vi har mottatt betaling vil vi sende deg en voucher. Voucheren løser du inn i billett når du kommer fram. Du bestemmer selv når du vil reise og hvor lenge du vil være på hvert sted. Vi gjør deg oppmerksom på at passene ikke er refunderbare etter avreise.

Hva skjer når du har kommet fram?

Det er flere måter å booke dato for reisen. Du kan ringe Kiwi Experience-kontoret, sende dem en e-post eller ta en tur innom kontoret deres. Billetten varer i 12 måneder etter at du har løst den inn.


 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

THE WHOLE KIT & CABOODLE


Start/stopp: valgfritt

Anbefalt reisetid: minimum 30 dager

Overnattingsstopp: Auckland, Paihia, Hot Water Beach, Waitomo, Rotorua, Taupo, River Valley, Wellington, Kaiteriteri (Abel Tasman), Westport, Lake Mahinapua, Franz Josef, Wanaka, Queenstown, Dunedin, Invercargill, Lake Tekapo, Christchurch, Kaikoura.

Dette er passet for deg som vil få med deg det aller meste!

Dette passet tar deg opp til Cape Reinga og hele veien ned til Invercargill, inkludert stopp på noen av de vakreste stedene i New Zealand!
Det er til og med inkludert en 2 timers båttur til Milford Sound - et av New Zealands største "must-sees".

Passet er gyldig i 365 dager, så her kan du virkelig bruke god tid til å utforske noen av New Zealands store og små attraksjoner. På dette passet får du virkelig med deg det aller meste, og du bestemmer selv hvor lenge du vil oppholde deg på hvert sted. Et av turens høydepunkter er Paihia - Bay of Islands som har noen av New Zealands vakreste solnedganger, samt gir deg tilgang til en dagstur til landets nordligste punkt; Cape Reinga. Gjør også et stopp i Rotorua for en kulturell opplevelse og Queenstown (opprinnelsesstedet for strikkhopp) for et realt adrenalin-kikk! I Kaikoura kan du se delfiner og seler, og i Milford Sound vil du få oppleve en majestetisk fjord nesten like vakker som de vi har her hjemme.
Kjøp The Whole Kit & Caboodle for et fullspekket opphold!

KITCHEN SINKStart/stopp: Auckland/Christchurch

Anbefalt reisetid: minimum 25 dager

Overnattingsstopp: Auckland, Paihia, Hot Water Beach, Waitomo, Rotorua, Taupo, River Valley, Wellington, Kaiteriteri (Abel Tasman), Westport, Lake Mahinapua, Franz Josef, Wanaka, Queenstown, Dunedin, Invercargill, Lake Tekapo, Christchurch.

Dette er passet for deg som vil oppleve så mye som mulig, men som kanskje ikke har så mye tid å gjøre det på!

På dette passet begynner du med et besøk til den spektakulære Bay of Islands i nord, før du vender tilbake til Auckland - derfra går ferden videre til Nord-Øya og vestkysten. Det er inkludert stopp i Queenstown og Invercargill, for ikke å snakke om den vakre fjordformasjonen Milford Sound! Du ender til slutt opp i Christchurch på New Zealands vestkyst som er full av liv og historisk betydning.

RANGI
Start/stopp: valgfritt

Anbefalt reisetid: minimum 19 dager

Overnattingsstopp: Auckland, Paihia, Whitianga, Waitomo, Rotorua, Taupo, River Valley, Wellington, Nelson, Westport, Lake Mahinapua, Franz Josef, Wanaka, Queenstown, Christchurch, Kaikoura.

Denne pakken tar deg rundt New Zealands største høydepunkter og inkluderer Bay of Islands! Hvis du begynner i Auckland, kan du velge om du vil reise først nordover til Bay of Islands, eller sørover. Her får du mye moro for pengene!

 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

FUNKY CHICKENStart/stopp: Valgfritt

Anbefalt reiselengde: minimum 21 dager

Overnattingsstopp: Auckland, Paihia, Hot Water Beach, Waitomo, Rotorua, Taupo, River Valley, Wellington, Kateriteri, Westport, Lake Mahinapua, Franz Josef, Wanaka, Queenstown, Lake Tekapo, Christchurch, Kaikoura.

Hvis du ønsker et busspass for en kortere periode er Funky Chicken-passet et godt alternativ. Dette passet tar deg rundt til det beste både nord- og sørøya kan tilby. Du kan alltids utvide busspasset ditt med enten et pass til Bay of Island eller Milford Sound - ta kontakt for mer informasjon om dette. Vi skreddersyr reisen din ettersom hva som passer best for deg.

SHEEPOGStart/stopp: Auckland

Anbefalt reiselengde: 15 dager

Overnattingsstopp: Whitianga, Rotorua, Waitomo, Taupo, River Valley, Wellington, Nelson, Westport, Mahinapua, Franz Josef, Wanaka, Queenstown, Christchurch.

Begynn din reise i Auckland og prøvd deg på black water rafting i Taupo, gå turer i vakre Westport, se isbreen på Franz Josef og avslutt turen i Christchurch! Vil du utvide passet er selvfølgelig det mulig; med f.eks tur til Bay of Islands og Milford Sound. Kanskje du trives ekstra godt et sted? Ja, da kan du alltids ta et ekstra langt stopp her, og fortsette reisen din på et senere tidspunkt. Billetten er gyldig i et helt år, så du har god tid til å utforske!

 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Priser

Priser Kiwi Experience Pris
The Whole Kit & Caboodle 1689
Kitchen Sink (NZD) 1539
Rangi (NZD) 1319
Funky Chicken (NZD) 1249
Sheepdog (NZD) 1139

Legg merke til at prisene er oppgitt i NZ$.

Det er stadig gode tilbud på finne på Kiwi Experience passene og er du usikker på pris eller hvilket pass som er best for deg og dine planer, kan du ta kontakt med oss!
GoXplore matcher Kiwi Experience egne priser, derfor skal det alltid lønne seg å bestille gjennom oss!

Merk at prisen kan endre seg og at den fastsettes i forhold til avreisedatoen og ikke bestillingsdatoen. Vi anbefaler at du venter med å bestille flybillett til etter du har fått bekreftet plass på programmet.

Ikke inkludert i passene

 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Aktiviteter i Australia

Velg et program i Australia

Hjem » Land » Australia » Kiwi Experience

Jone H bestilte Work & Travel Canada All Set. Noe for deg?!