Login

Kiwi Experience

Reis rundt New Zealand samtidig som du deltar på nøye utvalgte aktiviteter underveis. Dette er en veldig sosial reisemåte og du får helt sikkert nye venner fra hele verden!

Les mer

Kiwi Experience

'It is not about getting there, it is about the experience'

Disse reisepassene gir deg muligheten til å oppleve disse stedene på en fleksibel måte. Du reiser sammen med andre reisende og bussene har lokale guider som brenner for å vise det beste av landet. De har alle fått utfyllende opplæring om de stedene som en reiser innom på deres rute. Ofte innebærer dette å kjøre litt utenfor allfarvei og typiske turiststeder, men det er ofte her de uforglemmelige opplevelsene venter. Siden opplegget er veldig sosialt velger mange som reiser alene å melde seg på. Etter hjemkomsten har mange kommet og fortalt oss at de har sine beste minner nettopp fra disse turene.

Reis New Zealand rundt ved å kombinere transport og opplevelser!

På New Zealand har Kiwi Experience alt fra korte rundturer på nord- og sørøya, til busspass som dekker hele landet. Hva med å besøke geysirer i Rotorua, hoppe i fallskjerm i Queenstown og reise på båttur i Fjordland National Park? Dette er bare noen av de opplevelsene du kan få ved å reise med Kiwi Experience.

Du velger selv når du vil “hoppe" av og på bussen, og på den måten blir man også en godt sammenspleiset gjeng av backpackere som ofte ender opp med å reise sammen. Alle bussene har lokale, dyktige og morsomme bussjåfører som også hjelper deg med booking av hosteller underveis. Nedenfor er to av GoXplore sine favorittbusspass med Kiwi Experience, men det finnes også mange flere. Ring oss på 21 51 39 90 eller send e-post om du ønsker informasjon om andre reiseruter.

Hvor passene starter og hvor de slutter kommer an på passet - her har du mange muligheter. Er du på utkikk etter et pass som starter et spesielt sted så ta kontakt og vi kan hjelpe deg med å finne passet som passer perfekt for deg. Under har vi satt opp noen av våre favorittpass.


Hvorfor bør du kjøpe busspass med Kiwi Experience?

Hva skjer i Norge før avreise?

Etter at du har bestemt deg for ønsket reisepass fyller du ut påmeldingsskjemaet. Vi sender deg en faktura på det gjeldende beløpet. Så snart vi har mottatt betaling vil vi sende deg en voucher. Voucheren løser du inn i billett når du kommer fram. Du bestemmer selv når du vil reise og hvor lenge du vil være på hvert sted. Vi gjør deg oppmerksom på at passene ikke er refunderbare etter avreise.

Hva skjer når du har kommet fram?

Det er flere måter å booke dato for reisen. Du kan ringe Kiwi Experience-kontoret, sende dem en e-post eller ta en tur innom kontoret deres. Billetten varer i 12 måneder etter at du har løst den inn.

 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Northeren Round-Up

Minst 9 dager

Start/stopp: Auckland

Dette er passet for deg som vil oppleve kjernen av nordøya.

Inkluderer blant annet turer til fantastiske stender i the Coromandel, geysirer i Rotorua og Central Volcanic Plateau. Aktiviteter underveis vil blant annet være black water rafting, fallskjermhopping og en tradisjonell Marori hangi (fest).

Southeren Round-Up

Minst 10 dager

Start/stopp: Christchurch

Dette er passet for deg som vil oppleve kysten av sørøya.

Inkluderer blant annet turer til Kaikoura, Blenheim, Picton og Abel Tasman National Park. Her kan du oppleve kolonier av sel, hemligheten bak strikkhopping og Franz Josef isbree. Du kan velge å hoppe i strikk eller kaste deg utfor en Cayon Swing dersom du ønsker det.

Zephyr

Minst 18 dager

Start/stopp: Auckland/Christchurch

Dette er en kobinasjon av Sheepdog og Bay of Island passene. Med dette passet kan du se alle de ikonsike stedene på New Zealand pluss så mye mer.

Her reiser dere til Hot Water Beach hvor du både kan surfe og grave deg eget "badekar" med varmt vann. Du vil få muligheten til å delta på en tradisjonell Marori hangi (fest) og se glowworms i Waitamo. Raftig, kajakking og fallskjermhopping står også på menyen om du ønsker det.

 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Funky Chicken

Minst 20 dager

Start/stopp: Valgfritt

Hvis du ønsker et busspass for en kortere periode er Funky Chicken-passet et godt alternativ. Dette passet tar deg rundt til det beste både nord- og sørøya kan tilby.

Inkluderer blant annet turer til Coromandel, Cape Foulwind, Lake Matheson og Taranaki Falls. Av aktiviteter underveis finner du et besøk i en Maori landsby, kajakk, rafting og selvfølgelig muligheten til å hoppe i fellskjerm. Du har også muligheten til å tilbringe ekstra dager underveis for å virkelig oppleve stedene.

Whole Kit & Caboodle

Minst 26 dager

Start/stopp: Valgfritt

Dette er passet for deg som virkelig vil se alt! Dette passet tar deg både opp til Cape Regina og ned til Ivercargill. På veien stopper du innom alle de mest kjente turistattraksjonene.

Inkluderer blant annet 3 dager i Deep South og Milford Sound, dagstur til Milford Sound + 2 timers cruise, tur til 90 Mile Beach, Paiha (the winterless north) og en rekke andre spennende turer og aktiviteter. Du kan sandboarde, padle kajakk, hoppe i fallskjerm/strikk og se glowworms i Waitamo.

 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Priser

Priser Kiwi Experience Pris
Northeren Round-Up (i NZ$) 645
Southeren Round-Up (i NZ$) 887
Zephyr (i NZ$) 1418
Funky Chicken (i NZ$) 1460
Whole Kit & Caboodle (i NZ$) 2032

OBS! Legg merke til at prisene er oppgitt i NZ$.

Merk at prisen kan endre seg og at den fastsettes ifht avreisedatoen og ikke bestillingsdatoen. Vi anbefaler at du venter med å bestille flybillett til etter du har fått bekreftet plass på programmet.

Ikke inkludert i passene

 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Aktiviteter i Australia

Velg et program i Australia

Hjem » Land » Australia » Kiwi Experience

Vårt neste infomøte er i . Bli med, eller se alle de neste infomøtene her!