OZ Experience

Reis rundt Australia samtidig som du deltar på nøye utvalgte aktiviteter underveis. Dette er en veldig sosial reisemåte og du får helt sikkert nye venner fra hele verden!

OZ Experience

'It is not about getting there, it is about the experience'

OZ Experience tilbyr mange forskjellige busspass i Australia. De tar deg opp østkysten, inn i outbacken, nord til Darwin og sør til Adelaide og Melbourne!

På østkysten av Australia er surfeleksjoner inkludert i prisen. Mange velger å starte med å reise opp østkysten, og få med seg flotte strender, koselige badebyer, små vakre øyer, regnskog og det store korallrevet i nord. Men hvorfor gi seg der? OZ Experience kan også ta deg til outbacken der du opplever gold ørken, vidstrakte sletter og ikke minst Uluru som er hellig for urinnvånerne i Australia. OZ Experience inkluderer stadig flere aktiviteter i passene sine, så her er det bare å glede seg.

På alle OZ Experience-busspass kan du hoppe av og på bussen når det passer deg! På den måten blir man en godt sammenspleiset gjeng av backpackere som ofte ender opp med å reise sammen. Her er noen av GoXplore sin favorittbusspass med OZ Experience, men det er mange flere. Ring oss på 2151 3990 eller send e-post om du ønsker informasjon om alle muligheter.

Hvorfor bør du kjøpe busspass med Oz Experience?

Hva skjer i Norge før avreise?

Etter at du har bestemt deg for ønsket reisepass fyller du ut påmeldingsskjemaet. Vi sender deg en faktura på det gjeldende beløpet. Så snart vi har mottatt betalingen vil vi sende deg en voucher. Voucheren løser du inn i billetten når du kommer fram. Du bestemmer selv når du vil reise, og hvor lenge du vil være på hvert sted. Vi gjør deg oppmerksom på at passene ikke er refunderbare etter avreise.

Hva skjer når du har kommet fram?

Det er flere måter å booke dato for reisen. Du vil motta en e-post fra OZ experience med innloggingsdetaljer til din egen konto. Der har du oversikt over passet ditt og kan booke deg inn på bussen. Du kan også ringe OZ Experience-kontoret, sende dem en e-post eller ta en tur innom kontoret deres. Passet varer i 6 måneder etter at du har løst det inn. Før du kan reise vil du måtte innom et OZ Experience/Greyhound Travel kontor i Cairns, Brisbane, Melbourne eller Sydney for å et benefit card.

 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Sydney - Cairns

Skal du reise mellom Sydney og Cairns har du tre valgmuligheter; Bruce Cobber, Bonanza eller Cruiser. Grunnpakken er det den samme på alle tre, men det som er inkludert varierer. Dette er busspasset for deg som ønsker å få med deg mest mulig, og er ute etter alt fra opplevelser som surfing til ekte australsk outback! Å reise opp langs østkysten er et populært valg blant backpackere, og det er heller ikke uten grunn. Bussen stopper blant annet innom avslappede Byron Bay, Surfers Paradise med sine temaparker, barer og klubber og Rainbow Beach som er en snartur unna verdens største sandøy - Fraser Island.

Bruce Cobber

Inkluderer 1 dag / 1 natt Surf n Stay.

Bonza

Inkluderer 1 dag / 1 natt Surf n Stay, 3 dagers tur på Fraser Island, 1 natt på Magnetic Island (inkludert t/r ferge) og Atherton dagstur (frokost, pølser og souvenir).

Cruiser

Inkluderer 1 dag / 1 natt Surf n Stay, 3 dagers tur på Fraser Island, 2 dagers seiltur med Whitsunday Sailing, 1 natt på Magnetic Island (inkludert t/r ferge) og Atherton dagstur (frokost, pølser og souvenir) og Great Barrier reef dagstur (snorkling, lunsj osv).

Fair Dinkum National Loop Pass

Dette er det lengste busspasset og denne reiseruten gir deg dermed muligheten til å se store deler av Australia. Du vil få med deg alt fra byliv og strandliv til autentisk cowboyliv. I tillegg stopper denne ruten innom de berømte stedene Darwin, Alice Springs og Uluru. Dette er steder som mange drømmer om å oppleve, og er absolutt verdt turen! Turen kan gå mellom Carins og Darwin eller Darwin og Cairns.

Denne inkluderer blant annet: Dagstur på Great Barrier Reef, Atherton dagstur, 2 dager med seiling i Whitsundays, 3 dager på Fraser Island, tur til Philip Island, 3 dagers tur langs Great Ocean Road, 2 dager på Kangaroo Island, 1 underjordisk natt i Coober Pedy, 3 dager i Alice Springs området (Uluru, Kings Canyon) og 3 dager i Kakadu National park. Her er det virkelig noe for en hver.

Priser

Priser OZ Experience Pris
Bruce Cobber (i AU$) 689
Bonza (i AU$) 1199
Cruiser (i AU$) 1849
Fair Dinkum (i AU$) 4179
6 måneder utvidelse (i AU$) 55

OBS! Legg merke til at prisene er oppgitt i AU$.

Merk at prisen kan endre seg og at den fastsettes ifht avreisedatoen og ikke bestillingsdatoen. Vi anbefaler at du venter med å bestille flybillett til etter du har fått bekreftet plass på programmet.

Ikke inkludert i passene

 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Aktiviteter i Australia

Velg et program i Australia

Hjem » Land » Australia » OZ Experience

Siste nyhet: Siste frist for vinterjobb i Canada er 11.09.2022!