Login Inspirasjonskveld i Oslo - Work & Travel eller frivillig arbeid

Safari

Enten du vil på safari i Kruger National Park, utforske sumpområdene i Okawango deltaet eller oppleve de magiske Victoria fallene så har vi en safari for deg. Fra 4 dager til 22 dager; valget er ditt.

Les mer

Safari i Afrika

GoXplore kan tilby fantastiske opplevelser i det sørlige Afrika. Turene varierer fra 4 dager og opptil flere uker i lengde, og har et rimelig prisnivå i forhold til mange andre pakketurer. Enten du vil på safari i Kruger National Park, utforske sumpområdene i Okawango deltaet eller oppleve de magiske Victoria fallene finnes det en tur for deg. Vi samarbeider med et safariselskap med lang erfaring og deres guider er eksperter på stedene som besøkes, språket og kulturen.

Afrika er et enormt kontinent, og det ville tatt månedsvis å fått meg seg alt på egenhånd. Du ville også risikert å ha gått glipp av noen skikkelige "perler" på grunn av at du rett og slett ikke visste at de fantes. På en guidet tur vil du i løpet av kort tid få sett det flotteste, mest spennende og fascinerende det sørlige Afrika kan tilby.

Så mange muligheter, så liten tid... Se mer informasjon om våre ulike safarier under filmen.

Ta en titt på denne spennende filmen fra Kruger Nasjonalpark april 2014.

Med det store antallet turer som tilbys kan det være vanskelig å velge hvilken som passer deg og dine reiseplaner, men ikke nøl med å ta kontakt med oss her på kontoret for råd og veiledning.Vi kan også finne en safari som passer akkurat dine ønsker.

Vi har tre forslag til turer:

 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

4 dager

Kruger Lodge Safari

Hvis du kunne tenke deg en kortere safaritur kan vi tilby en fire dagers tur til Kruger National Park hvor du får oppleve en av verdens mest kjente nasjonalparker. Du bor i en vakker 'lodge' i utkanten av nasjonalparken og bruker dagene på å speide etter "The Big Five". Etter spennende dager i Kruger slapper du av med tradisjonell mat og vakker afrikansk stjernehimmel om kveldene. Turen har utgangspunkt i Johannesburg, og tar deg tilbake hit siste dagen. I tillegg til eksotiske dyr, som løve, gepard, leopard, elefant, flodhest etc., så har får muligheten til å se:

Ingen Local payment for denne turen.

Veiledende priser, eksakt pris gis ved forespørsel

9 dager

Victoria Falls til Krûger

Denne turen er for deg som liker adrenalinfylte opplevelser. Du starter i Victoria falls før du drar videre mot Kruger nasjonalpark via steder som Hwange og Matobos National Park. Du besøker spektakulære Blyde River Canyon og får møte det lokale Shangaan folket. Dette er noen av høydepunktene:

Ingen Local payment for denne turen.

Veiledende priser, eksakt pris gis ved forespørsel

22 dager

Cape Town til Victoria Falls

Gjør deg klar for et eventyr spekket med majestetisk dyreliv, øde ørkenlandskap og mange av naturens flotte underverk. Fra Cape Towns slående skjønnhet til magisk solnedgang over Namibias Fish River Canyon og river cruise gjennom Chobe National Park. Denne ultimate Afrika turen vil skape minner for livet! Padle nedover Okavango Delta i Botswana, bli med på game drive i Etosha National Park og føl den rå kraften til Victoria Falls. Dette er en reise fylt med det aller beste fra det sørlige Afrika. Dette får du blant annet oppleve underveis:

Ingen Local payment for denne turen.

Veiledende priser, eksakt pris gis ved forespørsel

 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

FAQ

Det er selvfølgelig mye spennende å oppleve på en safaritur, men det er likevel viktig å ta noen forhåndsregler med hensyn til sykdommer og visum, så les informasjonen under nøye.Vi sender deg også mer informasjon etter at du er påmeldt.

Sykdommer

Skal du reise i det sørlige Afrika er det en rekke vaksiner som anbefales: difteri, polio og stivkrampe hvis det er mer enn ti år siden sist, hepatitt A, B, gulfeber og tyfoid. Gulfebervaksinen er veldig viktig og du må huske å ta med deg vaksineboken på selve reisen. En rekke områder sør for Sahara er rammet av malaria og du må derfor ta malaria tabletter hvis du skal reise til de mer tropiske delene av kontinentet. For råd og veiledning om akkurat dine reiseplaner bør du ta kontakt med ditt vaksinasjonskontor, eller for eksempel Reiseklinikken på 22 11 11 98. Du kan også sjekke UD sine landsider for mer informasjon.

Visum

For innreise til noen afrikanske land trenger du visum. Dette bør skaffes før avreise fra Norge, men er som regel lett og relativt billig å få tak i ved innreise til landet også. Sør-Afrika, Botswana gir turistvisum ved innreise til landet og dette er gratis. Du kan kjøpe turistvisum til Zimbabwe ved innreise og dette koster USD30 per person. Det er viktig at passene er gyldig minst 6 mnd. etter hjemkomst til Norge igjen etter reisen og at det er minst to blanke sider i passet. Les mer om visumsregler på UD sine landsider.

Local payment

Turprisen inkluderte tidligere en "local payment", som måtte betales første dagen av safarien. De tre safariene vi anbefaler har ingen "Local payment" for 2015. Alt betales i stedet i selve safariprisen i forkant av reisen.

Måltider

Turprisen inkluderer de fleste måltidene i løpet av reisen. I vår Trip Notes står det spesifisert hvilke måltider som dekkes de forskjellige dagene. For eksempel: På Victoria falls til Krûger turen dekkes 9 frokoster, 3 luncher, 7 middager. Der måltider ikke dekkes, vil safariselskapet kjøre deg til et sted der du kan kjøpe mat til gunstige priser. Har du noen allergier eller er vegetarianer må du ta kontakt med oss.

Overnatting

Turprisen inkluderer alle overnattinger på safarien. Om nettene overnatter deltakerne sammen under stjernehimmelen! Noen campingplasser er helt enkle, mens andre er femstjerners med basseng, butikker og barer. Det er aldri overnatting på hoteller, og dette bidrar til den autentiske afrikanske opplevelsen! Om kvelden setter du selv opp teltet ditt sammen med "romkameraten" din før du hjelper til med å lage dagens velfortjente middag. Telt og liggeunderlag holdes av safariselskapet, mens du selv må ta med sovepose.

Priser

Priser Safari Pris
Kruger Lodge Safari 4 dager 7900
Victoria Falls til Kruger 9 dager 12000
Cape Town til Victoria Falls 22 dager 17500

 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Safari bilder

Victoria Falls, Zambia Elefanttur

Safari

Gepard i Afrika Ri inn i solnedgangen

Safari i Namibia Leopard på safari i Afrika Giraffe på safari i Afrika

Neshorn blokkerer veien på safari i Afrika

 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Aktiviteter i Ghana

Velg et program i Ghana

Hjem » Land » Ghana » Safari

Siste nyhet: Lag din egen brosjyre her