Sri Lanka Beach Week

Tilbring en avslappende uke langs Sri Lankas fineste strender, Ambalangoda. Det perfekte stedet å avslutte reisen på. Denne uken vil gi deg total avslapning, unike strandopplevelser og minner for livet.

Beach Week Sri Lanka

Siste uken bruker du på å spasere langs en av Sri Lankas fineste strender, Ambalangoda. Det perfekte stedet å avslutte reisen på. Denne uken vil gi deg total avslapning, unike strandopplevelser og minner for livet.

Som frivillig vil du ta del i en interessant, informativ og avslappende uke. Dette gir deg muligheten til å oppleve noen av de mange interessante og vakre severdighetene på sørvestkysten av Sri Lanka. Morgenen er fylt med spennende aktiviteter som en flodhest safari på Madu Gaga hvor du kan få sett krokodiller om du er heldig. Reis til Cinnamon Island for å se Mangrove skog. Du kommer også til å besøke Galle Fort som er på UNESCOs verdensarvliste, der du kan oppleve Syd-Asias største hvilende Buddha.

Andre utflukter som er inkludert denne uken er en reise til en av maske-fabrikkene i Sri Lanka som har et tilhørende museum. Ettermiddagene og kveldene er åpne for å gjøre det du vil.

Ankomst må være på Søndag, da programmet for Beach Week starter på Mandag.

Program: (endringer kan forekomme)
Mandag:
Etter frokost er det en flodhest safari på Madu Gaga, etter safarien drar man rett videre til Cinnamon Island for å se litt templer og Mangrove skog. Her er det sannsynligheter for å se krokodiller.

Tirsdag: Etter frokost besøker du Galle fort, en av UNESCOs verdensarv monumenter.

Onsdag: Etter frokost drar du på en utflukt for å besøke Syd-Asias lengste og største hvilene Buddha-statue.

Torsdag: Etter frokost drar du til en tradisjonell maske fabrikk og museum.

Fredag: Fridag til å bruke på hva enn du måtte ønske.

Helgen: Vi kommer til å ha noen felles vurderinger og diskusjoner etter uken, så er resten av helgen til fri din disposisjon.

Overnatting:

All overnatting er inkludert i ditt program, i behagelige rom med vann og strøm.

Måltider:
Det serveres 3 måltider i hverdagene og 2 måltider i helgene. (Frokost og middag i helgene).

Frokosten består for det meste av ristet brød, frukt, te og kaffe. Sri Lankas mat inneholder mye Roti brød, dal som er en slags linse suppe, karriretter, mye vegetar, salater, melk og yoghurt. Kjøtt spises veldig sjeldent i Sri Lanka, for det meste i spesielle anledninger. Men all den vegetariske maten er veldig god og velsmakende.

 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Priser

Priser Sri Lanka Beach Week Pris
Beach Week Sri Lanka 3500

 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Aktiviteter i Sri Lanka

Velg et program i Sri Lanka

Hjem » Land » Sri Lanka » Sri Lanka Beach Week

Jone H bestilte Work & Travel Canada All Set. Noe for deg?!