Sri Lanka Body & Mind Week

Skjem deg bort i en uke med yoga og meditasjon. Ayurvediske behandlinger for å rense kropp og sinn, og forbered kroppen på et sunnere sinn og positiv tankegang.

Yoga & Meditasjon

Skjem deg bort i en uke med yoga og meditasjon. Ayurvediske behandlinger for å rense kropp og sinn, og forbered kroppen på et sunnere sinn og positiv tankegang.

Denne uken kommer til å lære deg å gå grundig inn i yoga og meditasjonens verden. Du kommer til å bli godt kjent med kroppen og sinnet ditt. Livsstil og kropps endringer som kommer til og styrke deg psykisk og fysisk. De ayurvediske behandlingene kommer til å hjelpe deg med smerter. Fordelene med denne uken er at du får grundig opplæring til å endre livsstilen din.

Våre eksperter guider deg denne uken om hvordan du kan opprettholde et sunt sinn og kropp etter endt reise.

Uttrykket Ayurveda kommer fra "Ayur" som betyr "liv" og "Veda" som betyr kunnskap. Derav "kunnskap om livet". Det er en urgammel indisk vitenskap som går tilbake 7000 år og underviser i "kunsten og leve". Den lærer deg hvordan man lever uten fysiske eller psykiske sykdommer, gjennom å gjøre enkle forandringer i livsstilen.

Yoga kommer fra "Yog" som betyr "tilstedeværelse". Den forklarer forbindelsene mellom kropp og sjel. Yoga er en mer fysisk aktivitet. Du kommer til å lære forskjellige posisjoner, tekniker og måter for å befri stress, angst og andre fysiske plager. Under denne uken vil du lære "Sun Salutation" som er nybegynner Yoga. Den lærer deg å være avslappet og fleksibel. De mer erfarne innenfor yoga blir oppgradert til "Asanas" som er litt mer avansert Yoga.

Meditiasjon er kunsten å fokusere på sinnet, besøke tankene og å gå dypt inn i følelsene dine. Trener du på dette kan det gi deg en bedre forståelse av ditt indre liv og guddommelighet, samt hjelpe deg med fysiske og psykiske forstyrrelser.

Du kommer til å gjøre yoga hver dag, meditasjon 3 ganger i uken og få Ayurveda-behandling hver dag.
Kost og losji er inkludert i prisen.

Prosjektet foregår i Kandy!

 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Priser

Priser Sri Lanka Body & Mind Week Pris
1 uke Body & Mind 3500

 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Aktiviteter i Sri Lanka

Velg et program i Sri Lanka

Hjem » Land » Sri Lanka » Sri Lanka Body & Mind Week

Siste nyhet: Siste frist for vinterjobb i Canada er 11.09.2022!