Surfeskole Australia

På vår Surfeskole i Australia kan du lære å surfe av erfarne dyktige instruktører, bo i idylliske strandhytter og ikke minst få venner fra hele verden. Dette er virkelig en opplevelse for livet!

Surfekurs i Australia

Surfing er en stor del av den australske kulturen, og ved å prøve å surfe vil du forhåpentligvis få erfare det som så mange australiere er opptatt av nemlig "good surf"! Dette er et uttrykk som ofte erstatter betraktninger om hvordan været er – mulighetene for surfing er for mange viktigere. Surf Camp Australia har sin egen leir ved Seven Mile Beach som ligger ca 2,5 timers kjøring sør for Sydney. Stranden har de helt for seg selv, og den er perfekt for uerfarne surfere. Stranden regnes som en av Australias sikreste surfestrender. Her kan du lære å surfe av erfarne dyktige instruktører, bo i idylliske strandhytter og ikke minst få venner fra hele verden. Lån av Rip Curl surfeutstyre er inkludert i prisen. Vi garanterer deg en opplevelse for livet!

Surf campen var helt utrolig! Møtte mange nye mennesker og lærte til og med å stå på brettet. Merker at livsstilen til surfere er helt relaxed, opp tidlig og surfe, lunsj, surfe litt til, middag og så bare slappe av eller på pub. Hver dag var det frokost klokken 7, surfing fra 8.30 - 10.30, lunsj fra 11.30 og surfing igjen fra 13.00 - 15.00! Vi bodde på en campingplass omtrent, med hytter for seks personer. Det var kun 5-10 minutter å gå til stranden, Seven Mile Beach. Den var faktisk syv miles, epic!

5-dagers Surfekurs

Avreise fra Wake Up i Sydney til Seven Mile Beach, mandager kl 09.00 (obs - ikke kurs i vintersesongen)

Dette kurset går over 5 dager på Seven Mile Beach. Du vil få muligheten til å lære de grunnleggende teknikkene du trenger når du skal surfe i fantastiske omgivelser.

Inkludert i kurset:

Jeg booket meg inn paa surfe camp for 5 dager og det var helt fantastisk. Vi learte aa surfe paa en strand som heter Seven mile beach som er en helt nydelig strand som streker seg saa langt oeye kan se! Helt fantastisk. Stranden er den beste i Australia for nybegynnere aa laere seg aa surfe. Og hvor enn lett det ser ut aa surfe saa er det med det som med alt annet, det krever trening. Og kroppen blir helt moerbanket av all paddlingen og alle boelgene som slaar mot deg hele tiden! Saa naar dagen er ferdig og vi har spist middag vil du bare gaa rett aa legge deg :P Instruktoerene som vi hadde var en gjeng gaerninger som elsker aa surfe og det skinner igjen for aa si det saann, mottoet deres var at den beste surferen var den som hadde det mest goey ute i boelgene, men det hadde det goey altid! Saa det var litt kjipt aa dra i fra campen men kroppen var glad.
Mikael

7-dagers Surfekurs

Seven Mile Beach og Byron Bay. Avreise fra Wake Up, Sydney mandager kl 09.00 (obs - ikke kurs i vintersesongen)

Har du litt mer tid kan dette være kurset for deg. Her får du testet ut to forskjellige surfesteder. I Byron Bay får du mulighet til å prøve dine nye surfekunnskaper på egenhånd, alt utstyr inkludert.

Inkludert i kurset:

Dette er et helt sinnsykt fantastisk land!! Surf camp ble gjennomført i god stil og jeg fikk et jobbtilbud hos de! Usikkert når jeg begynner siden de hadde nok folk nå, men mulig det blir noen måneder etter jul. Kjøpte en bil sammen med en belgier jeg møtte på surf camp, så nå er vi på vei sør mot Melbourne langs kysten.
Håkon

 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Priser

Priser Surfeskole Australia Pris
5-dagers (pris i AUD) 695
7-dagers - avsluttes i Byron Bay på søndag (AUD) 895
3-dagers (pris i AUD) 445

Merk at prisen kan endre seg og at den fastsettes ifht avreisedatoen og ikke bestillingsdatoen. Vi anbefaler at du venter med å bestille flybillett til etter du har fått bekreftet plass på programmet.

Surfekurset var jeg VELDIG fornøyd med og anbefaler alle som skal dra på dette å gjøre!
Kristine


Ikke inkludert i kursene

Yesyes, da var surfcamp unnagjort! Det var saa sykt verdt hver eneste dollar, det kan ikke beskrives som noe annet enn helt vanvittig moro. Foerste dagen ble vi sendt rett ut i en toerketrommel, boelgene var ganske store, spesielt paa ettermiddagen! De fleste sto nesten med en gang, men ofte ble bolgene saa store at man nosedivet og ble supersmashet, haha. I alt var det fire dager med fire timer surfing hver dag. Det var i grunnen nok, vi fikk laere det meste som kunne laeres bort. Hvordan aa komme seg opp paa brettet, svinge, shuffle osv. Apropo instruktoerene- yummi! heehee...I gaar (torsdag) avsluttet vi kurset med at alle sammen dro paa Scubar hvor vi fikk gratis pizza og pils.
Ida

 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Bilder fra Surf Camp Australia


 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Andre aktiviteter

Kan kombineres med:

Ring eller send SMS

Hjem » Alle aktiviteter » Surfeskole Australia

Sofia J bestilte Frivillig Sør-Afrika. Noe for deg?!