Incoming Forsikring

GoXplore tilbyr forsikring fra Gouda Reiseforsikring til utenlandske personer under opphold i Norge.

Incoming-forsikringen dekker utenlandske statsborgere utenfor Schengen-området, som ikke er dekket av Norske Folketrygd under sitt opphold i Norge. Merk at dette ikke er en reiseforsikring som dekker forsikringstaker på reisen til og fra Norge. For reiseforsikring for selve reisen, må forsikringstaker mest sannsynlig henvende seg til et forsikringsselskap i hjemlandet sitt. Den forsikrede må ikke være fylt 70 år.

For at kunne kjøpe en incoming forsikring trenger vi navn, fødselsdato, email, tlf. nummer og adresse til den forsikrede samt den eksakte periode for oppholdet i Norge. Hvis du kjøper på vegne av en utenlandsk person, må vi også ha dine personopplysninger da du vil være vår kontaktperson og få tilsendt alle papirer.

OVERSIKT

24 timers alarmsentral

Ved bestilling av forsikring får du et forsikringsbevis med viktig informasjon som forsikringsnummer og telefonnummer til Gouda sin alarmsentral. Alarmsentralen er åpen 24 timer i døgnet, og du kan ringe når som helst hele året og motta rask og effektiv hjelp.

Helsetjenester

Utgifter som følge av akutt sykdom eller ulykkesskade under opphold i Norge eller reise i Schengen området innenfor forsikringsperioden dekkes for inntil EUR 30 000,-.

Ansvars- og rettsbeskyttelse

Forsikringen gir dekning hvis den forsikrede pådrar seg erstatningsansvar for personskade eller skade på eiendom, i henhold til de ordinære reglene for ansvar, i henhold til norsk lov. Dekkes inntil EUR 500 000.

Forsikringsvilkår

Det fullstendige innholdet i forsikringspolisen er beskrevet i detalj i forsikringsvilkårene. Disse mottar du sammen med forsikringspolisen når du har betalt for forsikringen.

Priser Incoming Forsikring

Prisene er per. mnd, for de under 70 år og er veiledende. For eksakte priser kan du sende oss en mail, eller ringe på 463 36 463.

Antall Måneder Pris
1 1 567,-
2 2 667,-
3 3 805,-
4 4 905,-
5 6 042,-
6 7 143,-
7 8 280,-
8 9 417,-
9 10 481,-
10 11 619,-
11 12 719,-
12 13 820,-

Ved forlengelse, endring eller kansellering av forsikring etter at den er betalt kommer det et gebyr på 250,-.

Innholdet i denne internett teksten kan ikke benyttes i juridisk øyemed. Vi henviser til fullstendige forsikringsvilkår.

Ring eller send SMS

Hjem » Incoming Forsikring

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!