x-plores reiseforsikring best i test!

Skal du hoppe i fallskjerm, strikk, dykke, rafte eller kitesurfe så er du best dekket gjennom x-plore sin reiseforsikring. X-plores reiseforsikring gjennom Gouda har nemlig danket ut alle andre tilbydere og er det beste tilbudet for eventyrlystne mennesker, som jakter på aktive ferier.

Dine Penger har vært i kontakt med ti tilbydere av reiseforsikring for å høre hva reiseforsikringen deres dekker eller ikke dekker og slår fast at det kun er x-plore sin reiseforsikring gjennom Gouda som dekker alle aktivitetene:

Ungdomsreiseforsikring

Planlegger du en aktiv ferie i året som kommer så anbefaler vi x-plores ungdomsreiseforsikring, som gjelder opptil 35 år og dekker alle typer risikoaktiviteter, deriblant klatring uansett høyde og dykking uansett dybde. Forsikringen dekker til og med basehopping, der dette er tillatt.

Et must

Skal du reise med x-plore er reiseforsikringen et must. Risikoen for en saftig sykehusregning er den viktigste grunnen til at du bør tegne reiseforsikring.

Kontakt oss gjerne på info@goxplore.no eller 22 35 80 20 dersom du har spørsmål, eller les mer om de beste tilbudene for deg

Les hele artikkelen her.

Dette ble lagt ut torsdag 26 mai 2011 kl 09:10

Ring eller send SMS

Hjem » Nyheter » x-plores reiseforsikring best i test!

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!