Login Inspirasjonskveld i Oslo - Work & Travel eller frivillig arbeid

Info om uroligheter i Sør-Afrika

Det har i det siste vært en del i nyhetene om uroligheter i Sør-Afrika hvor det har vært angrep og hets mot utlendinger som er bosatt og jobber i Sør-Afrika. Det er viktig å være klar over at disse urolighetene dreier seg om lokale som mener at innvandrere fra andre afrikanske land (Mosambik, Zimbabwe, Malawi osv) tar jobbene fra dem.

Urolighetene er per dags dato hovedsakelig i Durban, samt noe i Johannesburg, men det er ikke noe som påvirker noen av våre prosjekter i Sør-Afrika, så våre frivillige har ingen grunn til å være bekymret for å reise på noen av programmer i Sør-Afrika. Regjering har satt inn hæren i de utsatte områder og forventningen er at situasjon roer seg ned i løpet av uken som kommer. Det har blitt holdt flere mars i Sør-Afrika mot volden, og bevisstheten er stor.

GoXplore følger daglig med på nyhetene samt UD sine landsider, og det har ikke per dags dato kommet noe reiseråd fra UD om Sør-Afrika. Vi er også i daglig kontakt med våre lokale partnere i Sør-Afrika som har informert om at de frivillige er trygge, og vil ikke befinne seg i utsatte områder.

Henviser til UD sine landsider om Sør-Afrika:

Vi vil selvfølgelig oppdatere og informere så fort det skjer noen endringer som kan påvirke våre programmer i Sør-Afrika.

Igjen så vil GoXplore spesifisere at våre frivillige har ingen grunn til bekymring for å reise på prosjektene våre i Sør-Afrika.

Dette ble lagt ut fredag 24 april 2015 kl 16:05

Hjem » Nyheter » Info om uroligheter i Sør-Afrika

Anita T bestilte vårt Work & Travel Australia program for 131t siden. Er det noe for deg også?!