Login Inspirasjonskveld i Oslo - Work & Travel eller frivillig arbeid

Jordskjelv i Nepal

Lørdag formiddag ble Nepal rammet av et kraftig jordskjelv. Vi har tett kontakt med vår lokale partner i Nepal og våre frivillige som befinner seg i Kathmandu for øyeblikket. Alle er i god behold og oppholder seg trygt i lokalene til vår lokale partner. Frivillige er ved godt mot og de aller fleste ønsker å bli for å hjelpe til der de kan.

Da UD fraråder innreise til Nepal for øyeblikket setter vi alle våre avreiser til Nepal på hold inntil videre. Det er fortsatt mulig å melde seg på programmet, men vi gjør oppmerksom på at fremtidige oppstarter vil kunne forskyves avhengig av forholdene i Nepal fremover og anbefalinger fra UD. Vi fortsetter å holde oss oppdaterte på situasjonen og holder tett kontakt med vår lokale partner og frivillige i tiden fremover.

GoXplore gjør det vi kan for å bidra og oppfordrer alle til å støtte Nepals befolkning. UNICEF og Røde Kors er to av flere hjelpeorganisasjoner som tar i mot donasjoner som brukes til hjelpearbeidet akkurat nå. Har du spørsmål er det bare å ta kontakt med oss.

Vi sender varme tanker til alle som er berørte av katastrofen.

Dette ble lagt ut mandag 27 april 2015 kl 10:43

Hjem » Nyheter » Jordskjelv i Nepal

Siste nyhet: Lag din egen brosjyre her