Login Inspirasjonskveld i Oslo - Work & Travel eller frivillig arbeid

Au Pair USA - Online informasjonsmøter

Er du glad i barn? Vil du bli enda bedre i engelsk? Er du interessert i å lære å kjenne en ny kultur? Har du vurdert å jobbe som Au Pair? Vi inviterer deg nå til en online presentasjon som holdes av vår lokale partner i USA, InterExchange som gir deg svarene på alt lurer på om Au Pair programmet!

Vårt Au Pair program i USA er en mulighet for deg til å bo hos en trygg og god amerikansk familie, tjene penger, jobbe med barn, ta studier på universitet og få nye venner for livet! Vår samarbeidspartner i USA er et av de eldste og mest etablerte Au Pair byråer i USA. Sammen med oss fokuserer de på å holde høy kvalitet på programmet samtidig som prisene er gode.

Denne online-presentasjonen kommer til å introdusere deg for vårt Au Pair program i USA og gi deg informasjon om opptakskrav og påmeldingprosessen. Det er en perfekt mulighet for alle som er interesserte i å jobbe som Au Pair og for den som allerede har startet med sin søknad til å lære mer om programmet og få svar på spørsmål man måtte ha. Det finnes seks presentasjoner tilgjengelig. Du velger dato og tid for den presentasjonen du ønsker å være med på her. Datoer og tid for presentasjonene du kan velge mellom er:

Disse tidene er norsk tid.

Når du har registrert din deltakelse kommer du til å få en bekreftelsesmail med all informasjon du trenger for å delta på webinaret.

Systemkrav


Velkommen til webinar!

Dette ble lagt ut tirsdag 02 juni 2015 kl 13:58

Hjem » Nyheter » Au Pair USA - Online informasjonsmøter

Siste nyhet: Lag din egen brosjyre her