Login Inspirasjonskveld i Oslo - Work & Travel eller frivillig arbeid

Er du den rette for oss?

Vi leter etter en entusiastisk og reiseglad person med reiseerfaring fra Afrika som kunne tenke seg å bli en del av vårt trivelige team i Oslo.

Stillingen er en begynnerstilling på 100% og innebærer hovedsaklig kundekontakt per e-post og telefon. Du vil ha kontakt med kundene før de drar, mens de er ute på reisen og når de har kommet tilbake til Norge. Med andre ord får du være med på noen av de beste opplevelsene i kundenes liv. Stillingen inkluderer også markedsføring, salg, deltakelse på informasjonsmøter eller messer og stands, samt generell administrasjon som registrering av innbetalinger, visumsøknader og annet kontorarbeid. Fordi vi er et lite firma, vil nye ideer og tanker bli hørt og vi ønsker alltid å finne nye måter å markedsføre oss på. Det er en fordel at du er utadvendt, liker å reise og er opptatt av andre kulturer. Noen av dine arbeidsoppgaver vil være:


GoXplore er et firma i utvikling, og arbeidsoppgaver og ansvarsområder vil bli nærmere definert i løpet av ansettelsen. Vi starter stadig opp nye programmer, så det er gode muligheter for å få mer ansvar etter hvert. Vi har både høysesong- og lavsesongperioder så du må derfor ha evnen til å kunne stå på når det trengs. Det er også en fordel at du er sosial av natur, serviceinnstilt og at du kan jobbe både selvstendig og i team. Vi ønsker en person som:Vi kan tilby:

Tiltredelsen beregnes til midten av januar 2016. Lønn etter avtale.

Høres dette ut som noe for deg?

Send gjerne din søknad og CV til samuel@goxplore.no

Søknadsfrist: Fredag 11. desember 2015

Dette ble lagt ut torsdag 26 november 2015 kl 16:20

Hjem » Nyheter » Er du den rette for oss?

Mari Hwa A bestilte vårt Farm & Travel Australia program for 61t siden. Er det noe for deg også?!