Login Inspirasjonskveld i Oslo - Work & Travel eller frivillig arbeid

Jordskjelv utenfor Ecuadors kyst

Litt over klokken 19.00 lokal tid ble den nordlige kysten av Ecuador rammet av et kraftig jordskjelv, som ble målt til 7,8 i styrke. Rystelsene ble følt over hele landet, men hardest rammet er turistbyene Pedernales, Puerto Viejo og Manta. Ødeleggelsene er store også i havnebyen Guayaquil der en bro har kollapset.

Heldigvis så har vi ingen deltagere i de hardest rammede områdene, og alle passasjerer og reisegrupper har blitt lokalisert og kontaktet og deres reisebyråer har blitt informert. Alle oss som arbeider i EU Travels er ok, selv om noen fortsatt venter på nyheter fra familiemedlemmer og venner i de berørte områdene.

Gjennom de neste dagene vil vi følge med på omfanget av ødeleggelsene for å se om det er noen reiseruter som må endres. Hvis dette er nødvendig vil vi kontakte reisebyråene og informere de reisende passasjerer.

Vi vil også se nærmere på hvordan vi kan hjelpe de berørte områdene med støtte og donasjoner av nødvendige ting som mat, medisin, etc. Hvis du ønsker å hjelpe oss vennligst kontakt oss for koordinering.

"Det er fint å se at hele landet går sammen for å hjelpe til, og vi takker for alle donasjoner og hjelp vi har fått så langt. "

Har du planer om å reise til Ecuador i nærmeste fremtid, kontakt oss for mer informasjon.

Dette ble lagt ut mandag 18 april 2016 kl 10:30

Hjem » Nyheter » Jordskjelv utenfor Ecuadors kyst

Vårt neste infomøte er 03.05.2018 i Oslo. Bli med, eller se alle de neste infomøtene her!