Login GoXplore AS er konkurs

Vil du jobbe hos GoXplore?

Vi leter etter en entusiastisk og reiseglad person med reiseerfaring, helst fra Afrika, som kunne tenke seg å bli en del av vårt trivelige team i Oslo.

Stillingen er et vikariat på 100% og innebærer hovedsaklig kundekontakt per e-post og telefon. Du vil ha kontakt med kundene før de drar, mens de er ute på reisen og når de har kommet tilbake til Norge. Med andre ord får du være med på noen av de beste opplevelsene i kundenes liv. Stillingen inkluderer også markedsføring, salg, deltakelse på informasjonsmøter eller messer og stands, samt generell administrasjon som registrering av innbetalinger, visumsøknader og annet kontorarbeid. Fordi vi er et lite firma, vil nye ideer og tanker bli hørt og vi ønsker alltid å finne nye måter å markedsføre oss på. Det er en fordel at du er utadvendt, liker å reise og er opptatt av andre kulturer. Noen av dine arbeidsoppgaver vil være:

GoXplore er et firma i utvikling, og arbeidsoppgaver og ansvarsområder vil bli nærmere definert i løpet av ansettelsen. Vi starter stadig opp nye programmer, så det er gode muligheter for å få mer ansvar etter hvert. Vi har både høysesong- og lavsesongperioder så du må derfor ha evnen til å kunne stå på når det trengs. Det er også en fordel at du er sosial av natur, serviceinnstilt og at du kan jobbe både selvstendig og i team. Vi ønsker en person som:

Vi kan tilby:

Tiltredelse så snart som mulig. Lønn etter avtale.

Høres dette ut som noe for deg?

Send gjerne din søknad og CV til siril@goxplore.no

Søknadsfrist: Mandag 12. mars 2018

Dette ble lagt ut mandag 26 februar 2018 kl 13:58

Hjem » Nyheter » Vil du jobbe hos GoXplore?

Siste nyhet: Nye åpningstider hos GoXplore